Personalităţi ale sportului gălăţean, din nou în băncile facultăţii, după 20 de ani

Personalităţi ale sportului gălăţean, din nou în băncile facultăţii, după 20 de ani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O zi plină de o mare încărcătură emoţională au avut foştii studenţi ai Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” Galaţi, cei din promoţia 1990-1994. Prima generaţie a acestei facultăţi de la reluarea activităţii după o întrerupere de 16 ani, s-a reunit la două decenii de la absolvire în Aula „Gh. Manolescu”, alături de o parte dintre profesori. Printre studenţii de acum 20 de ani se află personalităţi marcante ale sportului gălăţean: antrenorul de baschet Florin Nini, care a fost şef de promoţie și acum selecționer al echipei naționale feminine, Alexandrina Soare - fosta handbalistă şi acum antrenoare în Liga Naţională, fosta atletă Daniela Antipov (acum la DJTS Galaţi), Sanda Asandei  - fostă handbalistă acum antrenoare, alături de fosta sa coechipieră la Oţelul, Nicoleta Ivan De Santis, fostul fotbalist al Oțelului, Adrian Oprea, acum antrenor la LPS...

Unul dintre cele mai emoţionante momente a fost cel în care l-au auzit prin intermediul telefonului pe Dumitru Sârbu (84 de ani), şeful de catedră stabilit în Canada în urmă cu 15 ani. 

Foştii studenţi au avut plăcerea de a-şi îmbrăţişa o parte din dascăli: Constantin Hânsa, Rodica Marinescu, Aurelian Drăgan, Viorel Secuianu şi Costel Curcă.

Citit 2925 ori Ultima modificare Duminică, 19 Octombrie 2014 23:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.