UPDATE / Niculescu şi Dulgheru ajung LUNI LA GALAȚI, SIMONA HALEP şi Irina Begu vin MARŢI (FOTO)

UPDATE / Niculescu şi Dulgheru ajung LUNI LA GALAȚI, SIMONA HALEP şi Irina Begu vin MARŢI (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa feminină de tenis a României vine în această după-amiază în oraş, pentru partida din Fed Cup cu Spania, programată în weekend la Patinoarul Artificial


UPDATE, ora 10.30: Au apărut câteva modificări de ultim moment în programul jucătoarelor celor două echipe. Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru sunt aşteptate să ajungă astăzi la Galaţi, în timp ce Simona Halep şi Irina Begu şi-au amânat sosirea cu o zi, urmând să vină marţi. Echipa Spaniei este de duminică seară în Galaţi, dar nu în formulă completă, Garbine Muguruza urmând să vină în cursul zilei de luni. În această dimineaţă, echipa Spaniei are programat un prim antrenament la patinoarul transformat în arenă de tenis.


Galaţiul este gata să fie gazda celui mai important eveniment sportiv al anului, întâlnirea de tenis din Fed Cup în care Simona Halep şi coechipierele sale din formaţia României vor întâlni reprezentativa Spania.

Lucrările de transformare a Patinoarului într-o cochetă arenă de tenis cu o capacitate de 4.000 de locuri s-au încheiat. În ultimele două zile s-a făcut curăţenie generală, în paralel cu o schimbare de ultim moment a amplasamentului instalaţiei suplimentare de iluminat. Schelele-suport pentru reflectoare, care iniţial au avut „stâlpii” puşi în faţa lojelor, au fost repoziţionate mai spre exterior, în apropierea mantinelei de la ceea ce era acum o lună teren de hochei.

Conducerea Federaţiei Române de Tenis este venită în Galaţi, iar duminică seara (1 februarie) se aştepta sosirea echipei Spaniei. În absenţa jucătoarei numărul 1 din formaţia spaniolă, Carla Suarez Navarro (locul 17 WTA) - accidentată, căpitanul nejucător Conchita Martinez urma să ajungă aseară în Galaţi împreună cu Garbine Muguruza (24 WTA), Silvia Soler-Espinosa (67 WTA), Lara Arruabarena (86 WTA) şi Anabel Medina Garrigues (499 WTA).

 

 

În această după-amiază, în jurul orei 14.00, este aşteptată şi sosirea echipei României: Simona Halep (locul 3 WTA), Irina Begu (34 WTA), Monica Niculescu (57 WTA) şi Alexandra Dulgheru (95 WTA) - căpitan nejucător Alina Tecşor.

Ambele formaţii se vor caza la hotelul "Viva" şi au programate câte două antrenamente pe zi.

În ambele zile ale întâlnirii România - Spania, meciurile vor începe de la ora 12,00. Sâmbătă se vor juca primele două meciuri de simplu, iar duminică se va începe tot cu cele de simplu, urmând apoi jocul de dublu.

 

Citit 2273 ori Ultima modificare Luni, 02 Februarie 2015 12:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.