Româncă, eroină în Italia

Româncă, eroină în Italia

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

O româncă din Italia, chelneriță la un bar din Caserta, în apropiere de Napoli, a ajuns la spital, după ce a avut curajul să-i înfrunte pe nepoții șefului unui clan mafiot. Acum, femeia este considerată o eroină în comunitate, pentru că nu s-a lăsat intimidată, chiar dacă a fost agresată. Românca, angajată la barul „Gran Vesuvio Caffè”, i-a avut drept clienți pe Alessio și Vincenzo De Falco, nepoții lui Enzo de Falco, șeful clanului Casalesi. Curajoasă, ea a ignorat amenințările celor doi și, la finalul serii, le-a dus nota de plată, deși cei doi tineri au spus de mai multe ori că ei nu plătesc nimic în orașul controlat de familia lor. În momentul în care femeia le-a dus nota de plată, cei doi s-au năpustit asupra ei, trăgând-o de păr și izbind-o cu capul de bar. Cei doi au părăsit apoi liniștiți barul, nu înainte de a mai formula câteva amenințări la adresa româncei, dar și a celorlalți clienți aflați în bar. Femeia nu a fost intimidată și i-a reclamat pe cei doi la autorități. Carabinierii i-au reținut pe cei doi agresori, ulterior aceştia fiind plasați în arest la domiciliu. Femeia a fost dusă la spital după agresiune și a primit șase zile de îngrijiri medicale.

Citit 1445 ori Ultima modificare Luni, 23 Septembrie 2019 18:24

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro