Donald Trump, prima oară cu mască

Donald Trump, prima oară cu mască

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Preşedintele american Donald Trump a purtat sâmbătă, pentru prima dată de la izbucnirea pandemiei de COVID-19, mască de protecţie în public, în timpul unei vizite la Spitalul Militar "Walter Reed", unde s-a întâlnit cu militari răniţi şi cu personal medical.  Anterior, el declarase că nu va purta mască, ironizându-l pe rivalul său democrat Joe Biden, care purta. Unele relatări de presă au sugerat că, în mod repetat, consilierii i-au cerut preşedintelui Trump să poarte mască în public.

Citit 776 ori Ultima modificare Duminică, 12 Iulie 2020 16:59

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro