UPDATE - INCENDIU VIOLENT în Londra | Iată bilanțul provizoriu privind persoanele decedate. Blocul-turn se poate PRĂBUȘI în orice moment

UPDATE - INCENDIU VIOLENT în Londra | Iată bilanțul provizoriu privind persoanele decedate. Blocul-turn se poate PRĂBUȘI în orice moment
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE, miercuri, 14 iunie, ora 20,00 | Potrivit unui nou bilanț, cel puțin 12 persoane și-au pierdut viața în incendiul de la Londra.


UPDATE, miercuri, 14 iunie, ora 16,40 | Mai multe persoane ar fi încă prinse în blocul în flăcări de la Londra, a anunţat poliţia britanică, citată de Reuters. Totodată, pompierii au anunţat că lupta cu flăcările va dura cel puţin încă 24 de ore. Sursa: romanialibera.ro


UPDATE, miercuri, 14 iunie, ora 15,30 | Poliţia din Londra a anunțat că șase persoane au murit în urma incendiului devastator ce a avut loc în capitala britanică în noaptea de marți spre miercuri, a relatat infoalert.ro.

Bilanţul răniţilor în incendiul de la Londra a crescut la 64, dintre care 20 sunt în stare critică.


Alarma nu a pornit, iar mai multe persoane ar fi sărit de la etaj pentru a se salva (Imagini VIDEO cu impact emoțional) | Un incendiu uriaş a cuprins în noaptea de marți spre miercuri, 13 spre 14 iunie, un întreg bloc de locuinţe, de 24 de etaje, din nord-vestul Londrei, a relatat digi24.ro. Primele apeluri de urgenţă au fost făcute în jurul orei locale 1,00 (3,00 - ora României).

Numărul răniților transportați la spital a ajuns la 50, a anunțat Serviciul de Ambulanță londonez.

Potrivit BBC, blocul este în pericol să se prăbușească.

Sursa foto: twitter.com, London Fire Brigade - CLICK AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Potrivit martorilor, alarma nu a pornit, iar mai multe persoane ar fi sărit de la etaj pentru a se salva. Șefa departamentului de pompieri din Londra, Dany Cotton, a spus că există persoane decedate în incendiu, însă nu poate preciza numărul din cauza complexității intervenței.

Ambasada României la Londra a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, pentru a verifica dacă, în urma incendiului, au fost afectaţi cetăţeni români.

În total, 200 de pompieri au fost chemați să lupte cu flăcările în cursul nopţii de marţi spre miercuri, au anunţat serviciile de prim-ajutor, potrivit AFP.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Pentru a vizualiza imaginile (la dimensiunile reale), click dreapta pe acestea, alegeți să se deschidă într-un tab nou sau fereastră nouă, după care - click pentru a le mări cu lupa.

Citit 6820 ori Ultima modificare Joi, 15 Iunie 2017 13:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.