3 calități de bază care încununează profilul unui model de TOP din videochat

3 calități de bază care încununează profilul unui model de TOP din videochat
Evaluaţi acest articol
(51 voturi)

Desi au constientizat beneficiile pe care le implica un astfel de job, multe tinere ezita in a se angaja la un studio de videochat, din cauza prejudecatilor si mentalitatilor celor din jur. Unele dintre ele nici macar nu stiu ca acest domeniu a devenit unul pe deplin legale si ca un model in videochat achita taxe si impozite la stat, ca orice alt angajat din Romania.

Mai mult decat atat, videochat-ul este asociat uneori cu pornografia din cauza numitorului comun, si anume senzualitatea, insa deosebirile dintre cele doua domenii sunt nenumarate. Iar cand vine vorba despre videochat-ul non adult, nuditatea nici macar nu face parte din ecuatie.

Chiar si unele dintre cele care au ales sa isi faca o cariera in videochat, evita sa dezvaluie rudelor si prietenilor despre jobul lor si prefera sa explice altfel veniturile generoase. Prin urmare, ajung sa duca o viata dubla, in unele cazuri nici macar partenerul nu cunoaste adevarul.

Cele dornice sa devina modele in videochat trebuie sa se documenteze temeinic cu privire la implicatiile unui astfel de job, sa renunte la conceptiile invechite si sa isi asume meseria aleasa, macar in fata familiei. Vor putea astfel sa fie mai productive la munca, iar incasarile mari, precum cele ale modelelor de top, nu vor intarzaia sa apara.

De asemenea, este binecunoscut faptul ca videochat-ul este unul dintre putinele domenii din tara care iti permit sa obtii, intr-un timp scurt, un nivel de trai decent, poate chiar mai mult. Sumele incasate in primii ani de munca le poti investi intr-o masina moderna sau un apartament cochet, fiind scutita astfel sa mai recurgi la imprumuturi bancare. Iar in tot acest timp nu vei avea grija zilei de maine, viitorul fiindu-ti practic asigurat. Reusesti si atingi performante in videochat atunci cand te implici in totalitate, cand dai dovada de ambitie, perseverenta si seriozitate. Chiar si asa, nu orice tanara poate deveni un model de succes in videochat. Exista anumite calitati de aur pe care trebuie sa le detii pentru a putea activa in acest domeniu.

Energie pozitiva si stare de bine

Cei care frecventeaza platformele de videochat sunt in cautarea unor fiinte vesele, pozitive, care emana o stare de bine si sunt o companie agreabila. Admiratorii nu platesc pentru servicii de natura sexuala, asa cum se afirma adesea, ci pentru nevoia de suport material si emotional. Ei doresc intelegere, prietenie, incredere, interactiune umana; cu alte cuvinte o persoana de nadejde pe umerii careia isi pot varsa neimplinirile si careia sa ii poata dezvalui temerile, precum si cele mai ascunse fantezii.

Pentru ca membrii isi doresc mai mult decat orice o partenera de discutii, o persoana cu care sa poata conversa liber si deschis, naturaletea trebuie sa defineasca fiecare model in parte. Acesta trebuie sa emane pofta de viata, sa induca interlocutorul intr-o stare de bine, de liniste si relaxare si totodata sa ii starneasca atractia – odata atinse obiectivele, acesta va reveni de fiecare data.

Preocuparea pentru imagine

Desi personalitatea primeaza in videochat, un model implicat acorda mereu atentie modului in care se prezinta in fata camerei. Fizicul este responsabil de fiecare data cu producerea „click-ului”, a atractiei initiale resimtite de catre barbat.

Desigur, asta nu inseamna ca Luxurystudio.ro accepta drept modele numai acele tinere cu trasaturi impecabile si un corp perfect sculptat, care se incadreaza in standardul 90-60-90. Este suficient sa ai un fizic placut si sa te ingrijesti pentru a putea activa in acest domeniu. Vei starni astfel interesul membrilor printr-o imagine placuta, ca mai apoi sa le dovedesti ca esti capabila de discutii interesante si ca detii un bagaj generos de cunostinte.

S-a demonstrat ca simpla ta prezenta este suficienta pentru ca membrul sa te poata interpreta, pentru ca un om este capabil sa identifice trasaturile unei persoane in numai cateva clipe, fara a conversa cu acesta, numai prin intermediul limbajului nonverbal.

Fixarea unor limite

O femeie care activeaza in videochat trebuie, de asemenea, sa dea dovada de diplomatie. In momentul in care ti se propune sa faci ceva ce nu iti creeaza placere este bine sa refuzi elegant si sa initiezi interlocutorul intr-o conversatie sau activitate la fel de interesanta si placuta pentru amandoi. Atunci cand te conformezi doar din politete, el isi va da seama de acest lucru si este posibil sa isi piarda increderea in tine. Astfel, va cauta compania altui model, iar incasarile tale vor scadea.

Nu este simplu sa ajungi un model profesionist, insa atunci cand esti sub protectia unei echipe cu traditie pe piata, acest lucru se va produce in mof firesc. Pentru mai multe informatii, cele interesate de angajari videochat Bucuresti pot accesa pagina luxurystudio.ro.

(P)

 

 

Citit 6242 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Decembrie 2018 02:19