PROGRAM DE FORMARE PSIHOPEDAGOGICĂ LA UNIVERSITATEA DANUBIUS

PROGRAM DE FORMARE PSIHOPEDAGOGICĂ LA UNIVERSITATEA DANUBIUS
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Programul DPPD poate fi parcurs în timpul studiilor de licență și de masterat, doar începând cu anul I de studii.

Persoanele care nu s-au înscris în anul I, vor putea opta pentru modulul în regim postuniversitar, după terminarea studiilor de licență.

Universitatea ”Danubius” scolarizează în regim postuniversitar, nivel I, doar absolvenți ai programelor de studii universitare de licență din domeniile  Economia Comerțului Turismului și Serviciilor, Finanțe și Bănci, Contabilitate și Informatică de Gestiune, Drept, Comunicare și Relații Publice, Relații Internaționale și Studii Europene, Psihologie.  

De asemenea,  DPPD scolarizează în regim postuniversitar nivel  II, absolvenții care au obținut certificat DPPD nivel I și care au absolvit studii universitare de licență sau de masterat  în același domeniu (Economia Comerțului Turismului și Serviciilor, Finanțe și Bănci, Contabilitate și Informatică de Gestiune, Drept, Comunicare și Relații Publice, Relații Internaționale și Studii Europene, Psihologie).

CALENDARUL ADMITERII – INTERVIU

Admiterea la programele de formare psihopedagogică se face pe baza susţinerii unui interviu; Studentii admisi la studii de licenta Modulul I: 26 septembrie 2019 (joi) intre orele 10.00 -18.00

Studenții care au urmat parţial cursurile de pregătire psihopegagogică Nivelul I sau Nivelul II, pot solicita reluarea programului de formare în regim postuniversitar, la cerere, cu preluarea notelor şi creditelor aferente disciplinelor parcurse, cu condiţia ca perioada de întrerupere să nu depăşească trei ani şi planul de învăţământ să nu fi suferit modificări. Aceştia depun suplimentar: cerere de echivalare, adeverință/ foaie matricolă eliberată de instituția de învățământ superior în cadrul căreia au urmat cursurile de pregătire psihopedagogică autorizate/ acreditate.    

TAXE (pentru studenții și masteranzii Universității ”Danubius”, taxele sunt reduse cu 25%):

Taxele pentru anul universitar 2019-2020 (Anexa 6 din Hotararea nr. 15 /11.06.2019  a Consiliului de administratie al UDG), sunt:

Taxa de inscriere - 100 lei

Taxa de studiu - 2080 lei/modul

(P)

Citit 3395 ori Ultima modificare Marți, 10 Septembrie 2019 12:36