BlitzStudio, secretul nunţii perfecte

BlitzStudio, secretul nunţii perfecte
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

„Când fotografiezi, nu faci decât să cauți răspunsuri lucrurilor”, spunea celebrul fotograf american Wynn Bullock. Așa gândește și echipa BlitzStudio din Galați, formată din Ștefan, fotograf de nuntă și Ionuț, videograf.

BlitzStudio s-a înfiinţat în Galaţi din dragostea lui Ștefan Chelmu și a lui Ionuț Cristian de a captura momente și emoții cu aparatul de fotografiat. Acum, Ștefan se ocupă cu fotografierea evenimentelor, iar Ionuț cu înregistrarea și editarea filmulețelor finale. O nuntă perfectă stă în detalii, inclusiv cele ale unei poze sau ale unui videoclip de nuntă.

Au început amândoi doar cu un singur lucru: PASIUNEA. Pasiunea pentru arta fotografiei, pasiunea de a crea amintiri și de a oferi zâmbete tuturor celor care se vor uita în timp peste aceste suveniruri. Au început cu job-uri obișnuite, în domeniul vânzărilor, iar ocazional participau la evenimente, în calitate de fotograf și videograf. Cu timpul, cererile pentru participarea la astfel de evenimente a crescut din ce în ce mai mult.

La sfârșitul anului 2018, Ştefan şi Ionuţ au luat o decizie importantă, cea mai îndrăzneață a carierei lor. Au renunțat la job-urile lor zilnice și și-au canalizat toată energia în direcția evenimentelor. Nu a fost un drum ușor și încă există piedici, dar atitudinea pozitivă, profesionalismul și continua evoluție promit succesul.

Mii de zâmbete „furate” în 7 ani

Anul acesta, se împlinesc 7 ani de când BlitzStudio s-a conturat dintr-o pură pasiune într-un business. În cei 7 ani, au „spus” în imagini poveștile a peste 130 de nunți, au unit peste 300 de miri prin arta fotografiei și au „furat” mii de zâmbete.

„Ne plac poveștile vizuale și ne place să contribuim la amintirile celorlalți. Amintirile ne aduc în prezent povești din trecut. Așa că „Prețuim amintirile” nu sunt doar vorbe în vânt. Oricine poate să facă o fotografie, dar obiectivul nostru surprinde bucățele de suflet, emoțiile și sentimentele din zilele importante din viața ta și le păstrează pentru totdeauna”, mărturisesc Ştefan şi Ionuţ.

Testimonialele clienților sunt ele în sine o poveste: „BlitzStudio a fost la botezul nășicului mic și, fiindcă ne-au plăcut atât de mult fotografiile, ne-am dorit ca tot ei să imortalizeze și nunta noastră. Ne-a plăcut că nu a trebuit să pozăm într-un mod artificial, totul a decurs natural și plăcut. Suntem foarte bucuroși că am făcut această alegere pentru că într-adevăr, acum avem niște amintiri extrem de frumoase”.

Nunta Danielei și a lui Marius este o dovadă a faptului că BlitzStudio este echipa cu unul dintre cei mai buni fotografi de nuntă din Galați. Atunci când clientul cooperează cu fotograful şi videograful, este înțelegător și ascultă de sfaturile lor, evenimentul cu siguranță că va fi unul de succes.

Comunicarea cu clienții şi secretul micilor detalii

Echipa BlitzStudio, formată din Ionuţ şi Ştefan, are ca prioritate zero o foarte strânsă legătură cu clienții, să îi consilieze și să le ofere sfaturi în legătură cu organizarea evenimentului perfect. De la coafura impecabilă pentru nuntă, la inside-uri din lumea profesioniștilor ori la povestea de viață a fiecărui cuplu, comunicarea cu clientul a fost mereu cheia rezultatului perfect.

„Ca în orice alt domeniu, există și greșeli, și oameni pe care nu îi poți mulțumi. Este un lucru pe care mulți fotografi sau videografi se tem să-l admită. Orice feedback este important, iar BlitzStudio consideră fiecare părere negativă drept o critică constructivă. Ceea ce ne dorim noi, ca echipă, este o clară comunicare cu clientul, atât înainte de eveniment, cât și pe perioada lui și, de ce nu, și după! Şi ne mai dorim ca termenele noastre de livrare să fie din ce în ce mai scurte”, continuă cei doi.

Ștefan iubește să captureze instantanee, mici momente pe care mirii, părinţii sau naşii poate nu le-au remarcat din cauza emoțiilor. Aceste mici detalii sunt o amintire care te poartă înapoi spre cea mai frumoasă zi din viață. Ionuț este „ochiul din umbră”, care vede tot. La fel de atent la detalii, Ionuț se asigură că videoclipul de nuntă final este perfect din toate punctele de vedere.

Nu doar clienții sunt cei care au parte de noi amintiri. Și fotografii, videografii care participă la evenimente importante din viaţa oamenilor  își creează propriile amintiri. Iar scopul tuturor este că aceste amintiri să fie perfecte!

(P)

Citit 6258 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Februarie 2020 20:21