„Pirates Resort”, pregătit cu oferte speciale de Paşte

„Pirates Resort”, pregătit cu oferte speciale de Paşte
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Dacă este vorba de soare, mare şi distracţie în condiţii de perfectă siguranţă, atunci „Pirates Resort” (Hotel Bicaz), din staţiunea Mamaia, este alegerea perfectă! Povestea Piraţilor din Caraibe continuă şi în 2021 pe Litoral, iar ofertele speciale puse la dispoziţia gălăţenilor în acest început de sezon nu pot lipsi de pe „harta” vacanţelor estivale.

Startul în noile aventuri pe litoralul Mării Negre va fi dat la „Pirates Resort” cu pachetul turistic „Paște 2021”, special pregătit pentru perioada 30 aprilie - 3 mai, unul în care Iepuraşul de Paște şi-a dat întâlnire cu piraţii din Caraibe pentru a pune la cale cea mai grozavă distracţie. Şi cum iepuraşul s-a gândit la toate, pachetul „Paște 2021” va fi unul flexibil, cu posibilitatea de a alege între mai multe variante de cazare sau servicii, mergând până la all-inclusive, totul pornind de la doar 500 lei/persoană/pachet turistic.

Tot „arsenalul” de bună dispoziţie a fost pregătit pentru a-i întâmpina pe vizitatori: cazare cu pensiune completă, acces gratuit la piscina exterioară, cu apă încălzită, loc de joacă pentru copii, concursuri, program de entertainment cu invitaţi de excepţie.

„Am pregătit o ofertă specială atât în ceea ce priveşte programul de entertainment, cât şi în ceea ce priveşte partea culinară.

Pe partea de entertainment, de exemplu, am pregătit două variante de program, pentru a le putea adapta la condiţiile generale care vor fi în acea perioadă. În cazul în care măsurile de distanţare socială vor fi mai stricte, vom avea un program de muzică folk, live. În cazul în care vom avea un cadru mai pozitiv, în varianta doi vom avem „artileria grea” cu Ionuţ Galani şi Mircea Cazan, nişte interpreţi extrem de apreciaţi în programele de pe Litoral.

Pe partea culinară, vom avea masa specială de Paște, cu atmosfera şi toate produsele tradiţionale legate de acest eveniment: berbecuţ la proţap, cozonac, ouă roşii şi alte bucate alese. Acest prânz festiv va fi precedat de un mini-bufet în noaptea de Înviere, vom marca şi noi acest moment şi chiar vom aduce Lumină de la bisericuţă din apropiere şi o vom putea împărţi turiştilor care vor dori să ia parte la acest eveniment”, ne-a spus Iulian Tenie, general manager „Pirates Resort”.

Program pentru cei mai mici piraţi

Şi pentru că „Pirates Resort” este în primul rând o lume de poveste, copiii se vor bucura de o atenţie specială din partea „echipajului” condus de însuşi magicianul Emiliano, secondat de şugubăţul CoCo, vedeta înaripată a piraţilor din Caraibe.

Cei mici vor avea la dispoziţie locuri de joacă, inclusiv un Miniclub, unde sunt pregătite tot felul de jocuri şi surprize, fie că e vorba de căutarea de comori pe „Insula misterioasă”, de întâlnirea cu Iepuraşul de Paște sau descoperirea secretelor ascunse ale vieţii de pirat în Caraibe!

Mai mult, anul acesta, pentru „echipajele” de familie mai numeroase, pe lângă varianta camerelor duble Standard, Superior şi Privilege vor mai fi disponibile şi camerele duble Bunk-Bed – complet renovate, cu tematică în spiritul poveştilor cu piraţi, ce pot găzdui doi adulţi şi doi copii, cu un pat matrimonial şi un pat suprapus Bunk-Bed pentru cei mici.

Vacanţă în siguranţă

Pe lângă atmosfera de basm la malul mării, echipajul de la „Pirates Resort” a pregătit inclusiv strategia menită să ţină până şi coronavirusul departe de Insula Comorilor!

„Noi am implementat cu succes aceste măsuri igienico-sanitare, privind prevenirea răspândirii coronavirusului, iar când spun cu succes mă refer inclusiv la aprecierile din partea vizitatorilor noştri. Anul trecut am avut cele mai bune recenzii din ultimii cinci ani, ne-a bucurat foarte mult acest lucru, şi este un rezultat al faptului că, din punct de vedere organizatoric, totul a fost analizat în amănunt şi s-au luat toate măsurile necesare astfel încât vizitatorii noştri să se poată bucura în condiţii de perfectă siguranţă de aceeaşi atmosferă de vacanţă. Am abordat cu multă responsabilitate această problemă, pentru că ne respectăm oaspeţii şi dorim ca ei să se bucure de toate facilităţile hotelului nostru în condiţii de perfectă siguranţă”, ne-a explicat managerul „Pirates Resort”.

Pachetul turistic „Paște 2021” va deschide, practic, noul sezon estival pe Litoral, unul în care hotelierii speră, desigur, că va fi cât mai apropiat de condiţiile normale de activitate.

Cu o asemenea „desfăşurare de forţe”, „Pirates Resort” îşi respectă cu siguranţă promisiunea de a oferi vizitatorilor săi o experienţă completă, într-o lume de basm. Vrei sa afli mai multe detalii? Nimic mai simplu: sună la 0731.795.598 sau trimite solicitarea ta pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.!

Oaza de relaxare de la „Pirates Resort”

Situat în zona de nord a staţiunii Mamaia, „Pirates Resort” (Hotel Bicaz) oferă o experienţă completă în atmosfera de basm a Piraţilor din Caraibe. Complexul hotelier, clasificat la trei stele, dispune de 158 de camere duble şi opt apartamente - Standard, Superior şi Privilege – spaţioase şi confortabile. Şi anul acesta, pentru „echipajele” de familie mai numeroase vor mai fi disponibile şi camerele duble Bunk-Bed – complet renovate în 2020, cu tematică. Fiecare poate găzdui doi adulţi şi doi copii, un pat matrimonial şi un pat suprapus Bunk-Bed pentru cei mici.

Complexul hotelier este înconjurat de verdeaţă, iar plaja din imediata apropiere este cu nisip fin şi intrare lină în mare. Complexul dispune de o gamă diversificată de servicii, toate îmbinate pentru a forma o adevărată oază de relaxare pentru vizitatori. Piscina cu apă încălzită „Blue Lagune” şi terasa Pirates Island, chiar pe malul mării, completează în mod fericit atmosfera de vacanţă în spiritul poveştilor cu piraţi.

Terasă elegantă chiar pe malul mării!

Pe lângă cele două terase ale restaurantului – una acoperită, una în aer liber – „Pirates Resort” va amenaja şi în acest an o terasă chiar pe plaja din imediata apropiere. Spaţiile largi, deschise, dau sentimentul de libertate, într-o atmosferă elegantă. Şi, într-adevăr, ce poate fi mai frumos decât să serveşti masa sau un coctail pe malul mării, cu valuri, muzică live, de pian, alături de cei dragi!

(P)

Citit 3861 ori Ultima modificare Vineri, 09 Aprilie 2021 03:21