r-EV-oluția electrică începe la APAN – Dacia SPRING este aici!

r-EV-oluția electrică începe la APAN – Dacia SPRING este aici!
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Crezi în energia verde și vrei să respiri un aer mai curat în orașul tău? Te așteptăm la APAN, dealerul tău Dacia, să testezi noul SPRING, cel mai accesibil model 100% electric de pe piața auto, cu o autonomie de 295 km.

Modernă și cu aspect inedit de crossover, Dacia Spring deschide calea către o soluție de mobilitate electrică accesibilă tuturor. Lansată sub sloganul Exclusiv pentru Toți, primul model complet electric al Dacia este o citadină care impresionează, și nu doar prin prețul cel mai atractiv de pe piață.

Autonomia Dacia Spring ajunge la 295 km în ciclu urban WLTP, deci mai puțin de o încărcare pe săptămână, la o medie de 31 km/zi. Spațiul interior record, cu 4 locuri pentru adulți și cel mai mare portbagaj din segment, de 300 de litri. De asemenea, modelul electric este economic atât la achiziție, cât și la exploatare, fiind fidel valorilor fundamentale Dacia.

Vino în showroomurile APAN Galați, bulevardul George Coșbuc 148 și APAN Brăila, Șoseaua Dig (DN 22b), km. 4, pentru un drive test electrizant cu Dacia Spring, modelul 100% electric și exclusiv pentru toți.

APAN, de 30 de ani #MereuÎnMișcare

(P)

Citit 2021 ori Ultima modificare Joi, 10 Iunie 2021 17:08