STAGE - Nice Dining. Locul în care mâncarea NU este ca la mama acasă!

STAGE - Nice Dining. Locul în care mâncarea NU este ca la mama acasă!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

New name for a New Stage! Am transformat Restaurantul și Terasa Bordeaux în STAGE, deoarece ne aflăm într-o nouă etapă a evoluției noastre!

La STAGE oamenii vin să ridice această "cupolă" imaginară spre dezvăluirea unui preparat demn de o prezentare ca la carte sau de o SCENĂ de prezentare.

Logo-ul cu elemente minimaliste, dar de impact, redă eleganța și ideea de restaurant nice dining: preparate deosebite cu porții generoase și plating-uri de excepție.

În această transformare, de la definire la identitatea verbală și elemente de identitate vizuală, l-am avut alături pe Adrian Mironescu, căruia îi mulțumim și îi mulțumim și lui John D. pentru crearea noului logo, cu care rezonăm.

Conceptul restaurantului nostru, Stage – Nice Dining, se desfășoară în jurul ideii că atunci când ieșim în oraș să ne relaxăm, ne dorim o experiență #laînălțime. Vrem să fim serviți într-un mod remarcabil, să gustăm preparate delicioase și să ne bucurăm de un ambient care ne face să simțim că noi suntem “actorii principali” de pe o scenă (a.k.a. Stage).

Când clienții ne calcă pragul, ei știu că vin în locul în care fiecare preparat are un plating deosebit, locul în care prima dată mănânci cu ochii, meniul având poze cu fiecare preparat în parte, locul în care mănânci foarte bine!! Tocmai din acest motiv de curând am și depășit numărul de 10.000 de oameni care fac parte din frumoasa noastră comunitate de pe Facebook și dorim pe această cale să le mulțumim că au fost și că sunt în număr atât de mare alături de noi.

Iar mesajul nostru pentru cei care încă nu au încercat experiența Stage – Nice dining este să treacă pe la noi pentru a descoperi preparatul care ne-a făcut faimoși în Galați: Mușchi de Vită pe Piatră Încinsă! Cu siguranță va fi o masă memorabilă.

(P)

Citit 2936 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Iunie 2021 02:09