Webhelp România a inaugurat cel mai primitor sediu din Galaţi şi îşi extinde echipa

Webhelp România a inaugurat cel mai primitor sediu din Galaţi şi îşi extinde echipa
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Compania, lider global în domeniul BPO, a inaugurat ieri noul sediu, amplasat în centrul oraşului, în incinta Hamer Business Center, pe strada Brăilei. Desfășurat pe o suprafaţă de 500 mp, noul sediu reprezintă o soluţie modernă, perfect adaptată la modelul de lucru hibrid, ce îmbină perfect spaţiile de co-working, ce stimulează coeziunea echipelor, și confortul propriei case, prin abundenţa spaţiilor de relaxare, ce răspund nevoii de intimitate și liniște.

La Webhelp punem capitalul uman pe primul loc, fie că vorbim despre oportunităţi profesionale sau mediu de lucru. Fiecare dintre alegerile noastre urmăreşte să răspundă nevoilor şi aşteptărilor echipei noastre. Este o alegere firească pentru noi să investim constant în spaţii moderne, digitalizate, utilate cu echipamente de ultimă generaţie, amenajate astfel încât să asigure securitatea angajaţilor noştri şi să stimuleze starea de bine, situate în imediata proximitate a numeroase facilităţi: restaurante, mijloace de transport în comun, sucursale bancare.

Echipa de la Galaţi are un loc aparte în istoria Webhelp, fiind primul sediu regional pentru filiala din România. În strategia noastră de creştere Galaţiul ocupă un loc important - am construit multe împreună, de la o mână de angajaţi în 2003 la peste 250 de angajaţi astăzi, în Galaţi, şi peste 2300 la nivel naţional - iar până la finalul anului vom crea cel puţin 50 de noi locuri de muncă pentru locuitorii din zona Galaţi-Brăila, care cunosc limbile engleză, franceză, rusă, arabă şi maghiară“, a declarat Răzvan Pătrunoiu, Director General Webhelp România.

La evenimentul de inaugurare au fost prezenţi:

Directorul General Webhelp România, Răzvan Pătrunoiu, Primarul municipiului Galaţi, IonuŢ Pucheanu; ArtHur TuluŞ, Decanul Facultăţii de Istorie, Filosofie şi Teologie din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos“ Galaţi; Alina Ganea, Profesor Universitar şi Coresponsabil al Centrului de reuşită universitară al Universităţii „Dunărea de Jos“ Galaţi, Facultatea de Litere; Gabriela Scripnic, Profesor Universitar al Universităţii „Dunărea de Jos“ Galaţi, Facultatea de Litere/ Departament Limba şi Literatura Franceză.

Înființat în anul 2000, Webhelp are 4 sedii în România (Bucureşti, Galaţi, Ploieşti şi Iaşi) şi o echipă de peste 2300 de angajaţi. Echipa Webhelp Galaţi numără peste 250 de angajaţi care deservesc 10 clienţi instituţionali, lideri în domeniile lor de activitate.

P

Citit 6190 ori Ultima modificare Joi, 23 Septembrie 2021 18:00