Hăinuțe și accesorii trendy de bebeluși, pentru toamna aceasta, de la Little Prints

Hăinuțe și accesorii trendy de bebeluși, pentru toamna aceasta, de la Little Prints
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Zilele devin mai scurte, frigul mai pronunțat, iar părinții bebelușilor deja zbârnâie ca albinuțele căutând cele necesare pentru bebeluș în sezonul rece. Little Prints este magazinul de încredere al multor părinți, chiar și al celor din lumea showbiz. În acest mileniu cu siguranță nu mai ducem lipsă de opțiuni, iar la Little Prints părinții regăsesc calitatea premium îmbinată cu design-uri moderne, drăgălașe, motiv pentru care aceștia nu dezamăgesc niciodată.

Au câștigat atenția și aprecierea părinților prin suzetele Bibs, fiind primii care le-au adus în România. Suzetele sunt celebre pentru culorile minunate și modelele inedite ce nu irită pielea bebelușilor, dar mai ales pentru faptul că sunt imediat acceptate de către bebeluș datorită tetinei ce imită sânul mamei. Acum gama lor cuprinde o mulțime de accesorii și haine pentru bebeluși, o sumedenie de lucruri indispensabile din viața părinților. Mai jos regăsești un top al produselor ideale pentru acest sezon care nu trebuie să-ți lipsească.

Sticla termos Konges Slojd și seturi de diversificare

Aceste sticle vin într-o varietate de nuanțe și imprimeuri jucăușe cum ar fi cu portocale, flori, dinozauri și altele. Sticla are design elegant și este ideală de luat în caz că plecați cu bebelușul într-o mini călătorie de relaxare. Astfel, laptele sau ceaiul se vor păstra la temperatura adecvată mai mult timp, ceea ce este important, dacă nu aveți unde să încălziți lichidul. De asemenea, un set diversificare vă va fi util în orice călătorie, iar acesta conține bavetă, farfurie cu ventuză antialunecare, bol cu capac și linguriță, realizate din 100% silicon alimentar de înaltă calitate.

Pilote fine, moi și călduroase

Pentru zilele de plimbare cu căruciorul, o astfel de pilotă vă prinde bine să o aveți la îndemână. Poți regăsi pe site atât variante simple, cât și cu pernă în set. Poți opta pentru cele din bumbac satinat sau bumbac organic. Sunt confecționate manual cu multă dragoste și atenție la detalii și poți alege între diferite nuanțe, modele cu volane sau fără, cu imprimeuri simpatice sau în design-uri simple. O astfel de pilotă îi va ține celui mic de cald și va adormi imediat sub atingerea sa fină.

Șosete pufoase și frumoase Little Prints

Gata cu alergatul desculț prin casă! Frigul nu mai mușcă din degețelele celor mici cu o pereche de șosete călduroase de la Little Prints. Vei regăsi pe site atât variante scurte, cât și lungi, cu un design elegant, cu fundițe, dantelă sau modele tricotate. Gama de culori este diversă, iar șosetele sunt confortabile. Șosetele se vor mula perfect pe picior datorită elasticității și vor completa perfect outfiturile drăgălașe. Materialul supersoft din care sunt confecționate este delicat cu pielea bebelușului.

Turbane, bonete și banderole atractive

Acestea sunt accesoriile ideale în această perioadă, fiindcă vor menține capul bebelușului ferit de vânt și sunt foarte confortabile. Regăsești o varietate de culori delicioase, funde și imprimeuri precum flori albe sau pastelate, dungi, buline, steluțe aurii și altele. Bonetele au urechiușe ca ale unui ursuleț și sunt căptușite pentru a aduce un plus de căldură. Totodată, mai găsești și bonete tricotate cu floare pe o parte, foarte drăguțe.

Body-uri, pijamale și salopete cozy

Aceste articole sunt indispensabile din arsenalul părintesc. Body-urile sunt ideale pentru a-i ține de cald bebelușului pe sub ținuta în care-l îmbraci. Salopetele cu pantaloni lungi lasă piciorușele bebelușului să respire dacă este prea cald în casă.

Pijamalele cu fermoar au partea picioarelor închisă, pentru a oferi căldură și mai mult confort în zilele mai friguroase. Toate au un design ce ajută părinții să schimbe rapid scutecele. Regăsești aici chiar și pantaloni, iar toate articolele sunt confecționate din bumbac organic. Poți opta pentru printuri ca sticluțe cu lapte, parașute, lămâi, animalele junglei, cireșe, flori. Sau poți alege body-uri cu mesaje simpatice precum Love my grandma, No hair, don’t care, I love mom, I love dad, Hangry, I’m new here și altele.

Salteluța portabilă

O astfel de salteluță este must-have pentru momentele când plecați în călătorii sau în vizită la cineva. Este confecționată din bumbac organic și are acoperire hidrofugă, este moale, călduroasă și confortabilă. Cu o singură mână poți desfășura salteluța și schimbi scutecul bebelușului în câteva momente. Interiorul dispune de locuri speciale pentru scutece, șervetele, cremă etc. Apoi pliezi înapoi salteluța și o pui în geantă. Este ideală din prima zi de naștere și până când bebelușul nu mai are nevoie de scutece.

Toate acestea, dar și multe altele le poți descoperi accesând www.littleprints.ro.

Contact:

0725766847

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Citit 1726 ori Ultima modificare Marți, 19 Octombrie 2021 20:57