Încă trei posturi vacante la Primăria Galaţi. Concursuri de recrutare

Încă trei posturi vacante la Primăria Galaţi. Concursuri de recrutare
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Trei concursuri de recrutare pentru funcţii de execuţie, pe durată nedeterminată, au fost anunţate de Primăria Galaţi pe portalul propriu.

Municipalitatea are nevoie de un referent de specialitate, clasa II, grad profesional superior la Biroul Informatizare. Pentru acest post se cer în primul rând studii superioare de scurtă durată absolvite cu diplomă în perioada anterioară aplicării celor trei cicluri tip Bologna, specializările electronică, informatică sau știința calculatoarelor. De asemenea, candidaţii trebuie să dovedească o vechime de minimum şapte ani în specialitatea studiilor. Dosarele de înscriere sunt aşteptate până pe 28 martie, proba scrisă va avea loc pe 7 aprilie şi va fi urmată de interviu.

Pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional superior la Serviciul Închirieri Terenuri, candidaţilor li se cere să fie licenţiaţi în științe economice şi cu o experienţă de minimum şapte ani în specialitatea acestor studii. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până pe 29 martie, proba scrisă va avea loc pe 12 aprilie şi va fi urmată de interviu.

Pentru postul de referent, clasa III, grad profesional superior la Serviciul Prelucrare Automată a Datelor și Încasări Ghișeu se solicită doar studii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat şi o vechime de cel puţin şapte ani în specialitatea studiilor. Înscrierile sunt deschise până pe 29 martie, proba scrisă este programată pe 11 aprilie şi va fi urmată de interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei municipiului Galaţi.

Citit 8845 ori Ultima modificare Vineri, 11 Martie 2022 09:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.