Trei gălățeni infectați sunt la Terapie Intensivă

Trei gălățeni infectați sunt la Terapie Intensivă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

După o lungă perioadă în care în Galați nu au fost înregistrate cazuri grave de infectare cu Covid-19 și chiar o scădere semnificativă a bolnavilor care au avut nevoie de internare, miercuri, 26 octombrie, autoritățile sanitare au raportat trei pacienți care au nevoie de asistență specială în secția de Terapie Intensivă. Cea mai recentă raportare întocmită pe un interval de 24 de ore a autorităților sanitare din Galați referitoare la incidența cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 (COVID-19) arată că, în județul nostru, numărul de infectări cu noul coronavirus a ajuns la 72.041, odată cu confirmarea, miercuri, 26 octombrie, a altor cinci noi cazuri, cu patru mai puține decât în intervalul precedent.

Numărul pacienților internați a rămas același ca în intervalul precedent. Din totalul bolnavilor gălățeni raportați în ultima perioadă, opt sunt internați în spitale, doi dintre aceștia fiind copii. Trei pacienți din Galați, doi adulți și un minor, ajunseseră, miercuri, la Terapie Intensivă.

La nivel național, în ultimele 24 de ore, a fost înregistrată o scădere a numărului de noi cazuri, până la 566 de persoane infectate, cu 126 mai puține față de ziua anterioară. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 50 de persoane au fost reconfirmate.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 era miercuri de 770, cu trei mai puține față de ziua anterioară. De asemenea, la Terapie Intensivă (ATI) sunt internate 106 persoane, cu patru mai multe ca în ziua anterioară. Dintre cei 106 pacienți internați la ATI, 94 sunt nevaccinați.

Până miercuri, 26 octombrie, 67.169 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat la nivel național. În intervalul 25 octombrie (ora 10,00) - 26 octombrie (ora 10,00), a fost raportat un singur deces (femeie). Decesul au fost înregistrat la categoria de vârstă 60-69 de ani.

Citit 1705 ori Ultima modificare Joi, 27 Octombrie 2022 13:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.