Gimnastă din lotul României, vizată de un atac armat

Gimnastă din lotul României, vizată de un atac armat
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Mirela Frâncu (18 ani), medaliată cu argint la Campionatele Mondiale de Gimnastică Aerobică, a fost la un pas de moarte după ce un tânăr cu care a refuzat să aibă o relaţie a tras cu o armă în geamurile casei sale, scrie Monitorul de Făgăraș, citat de Hotnews. 

Atacul a avut loc în 24 septembrie, în satul Comana de Sus din judeţul Braşov, unde gimnasta de 18 ani locuieşte cu familia sa, fiind făcut public acum de către mama tinerei, după ce agresorul a fost scos din arest preventiv. "Am trecut prin momente cumplite, nici acum nu ne-am revenit. Ne-am trezit sub gloanțe. Era în jur de ora 5.00 în dimineața de 24 septembrie. Dormeam la acea oră, în cameră cu Mirela. A tras cu carabina în geamuri. Gloanțele au ricoșat în tavan, din care s-au prăvălit bucăți de tencuială peste Mirela în pat. Noroc că eram în pat întrucât dacă eram în picioare ne secera, ne omora. (...)

Bucăți din gloanțe au căzut prin pat și prin cameră, lângă fetiță", a declarat mama sportivei pentru Monitorul de Făgăraș.

Potrivit acesteia, agresorul ar fi fost pentru scurt timp prieten cu tânăra, care ar fi refuzat să continue relația. În prezent, agresorul este în arest la domiciliu după ce inițial a fost arestat preventiv, instanța nemaiprelungind această măsură, după ce bărbatul a contestat măsura.

Citit 773 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2022 14:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.