Șoferul care a fugit de sub nasul polițiștilor și jandarmilor, lăsat în libertate de procurori

Șoferul care a fugit de sub nasul polițiștilor și jandarmilor, lăsat în libertate de procurori
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

​Șoferul din București oprit de polițiști după ce încălcase mai multe reguli de circulație și care a reușit să fugă cu mașina deși era înconjurat de polițiști și jandarmi a fost lăsat în libertate vineri de către procurori, fiind plasat sub control judiciar, a anunțat Hotnews. 

Joi, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru tulburare a ordinii și liniștii publice. Vineri, Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 a decis ca șoferul să fie lăsat în libertate, a declarat pentru HotNews.ro purtătorul de cuvânt al instituției, Daniel Geaburu. Procurorul citat a precizat că limitele de pedeapsă pentru infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice, pentru care este cercetat șoferul, nu au permis formularea unei propuneri de arestare preventivă. Procurorii l-au plasat pe bărbat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Într-o declarație făcută după audieri, avocatul șoferului spunea că acesta ar regreta fapta și că nu o va repeta, scrie Libertatea. Avocatul a mai susținut că tânărul s-ar fi speriat de intervenția forțelor de ordine și „a fugit pentru că nu a dorit să fie tras pe geam” și încătușat de jandarmi. 

Bărbatul este Şerban Michelle Antonio şi are 26 de ani, iar mașina cu care a gonit pe străzile din Capitală este înregistrată pe numele mamei sale, o fostă cântăreață de manele, conform stirilorprotv.ro. 

Miercuri seară, poliţişti ai Brigăzii Rutiere i-au solicitat șoferului să oprească, după ce încălcase mai multe reguli de circulaţie. „Acesta nu s-a conformat indicaţiilor poliţistului, în sprijin venind şi o echipă de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. La solicitarea forţelor de ordine să oprească şi să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

La scurt timp, mașina a fost găsită abandonată pe o stradă din Sectorul 4, iar șoferul a fost prins joi dimineață, după aproximativ 11 ore, în cartierul Rahova.

Citit 1263 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2022 14:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.