Cetățean ucrainean depistat cu permis fals

Cetățean ucrainean depistat cu permis fals
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un ucrainean a fost depistat cu un permis fals la controlul de frontieră. Șoferul s-a prezentat, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați - rutier, joi, 27 octombrie, pentru efectuarea formalităților de control, călătorind cu un microbuz înmatriculat în Ucraina. La controlul de frontieră, în  baza analizei de risc, s-a efectuat un control amănunțit  asupra persoanei și bagajelor, ocazie cu care a fost descoperit ascuns, în bagajele personale, un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Ucraina și cu datele unei alte persoane.

Existând suspiciuni cu privire la documentul descoperit, s-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals total.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că documentul este al unui prieten, care muncește în Bulgaria și nu avea cunoștință că este fals.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, permisul de conducere fiind ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Citit 702 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Noiembrie 2022 07:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.