Zilele libere nu vor afecta plata pensiilor

Zilele libere nu vor afecta plata pensiilor
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Poșta Română va lucra vineri, 2 decembrie, astfel încât toate pensiile să fie achitate până în 15 decembrie, a declarat ministrul Muncii, Marius Budăi.

Ministrul Muncii a precizat că pensiile nu vor întârzia din cauza zilelor libere din luna decembrie. Întrebat dacă pensiile din decembrie îşi păstrează calendarul, ministrul a subliniat că Poşta va lucra pentru efectuarea de plăţi.

"Calendarul în plata la cont pe card se păstrează, aşa cum se ştie, în 12-14 ale lunii. Este sfârșit de an, o zi-două va fi decalată efectuarea plăţilor, dar comprimăm plăţile şi aşa cum am beneficiat întotdeauna de sprijinul Poştei Române şi chiar acum, în 2 decembrie, când este liber, se vor face plăţi. Cu siguranţă vom asigura aceste plăţi", a precizat Budăi.

Întrebat când începe tipărirea taloanelor de pensii cu majorările anunţate, ministrul Muncii a precizat că sunt în lucru actele normative. "Imediat după 10 decembrie, deja suntem cu actele normative lucrate, le-am avut în primă lectură, voi avea o nouă lectură și împreună cu ministrul de Finanţe", a declarat Budăi.

Citit 1472 ori Ultima modificare Luni, 28 Noiembrie 2022 09:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.