A murit încercând să-și salveze câinii

A murit încercând să-și salveze câinii
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Dragostea pentru câni l-a costat viața pe un român. Acesta a murit prins sub o avalanșă în timp ce încerca să-și salveze câinii de urgia zăpezii. Conform ProTv, bărbatul, de origine română, era stabilit în Italia de peste 20 de ani.

Deși iniţial a scăpat cu viață din urgia montană, omul s-a întors după cei doi câini ai săi Husky, care se rătăciseră în Alpi. Conform sursei citate, Mihai Mugurel Buga iubea ciclismul, schiul și muntele. Ultima dată, acesta a plecat în Alpi sâmbătă, într-o zonă situată la granița dintre Italia și Elveția, pentru a schia, însoțit de câinii săi.

"Tata mergea frecvent pe munte, aproape săptămânal. Urca la peste 3.000 de metri însoțit de câini. Sâmbătă l-a surprins o avalanșă, a alertat serviciul salvamont, a reușit să coboare într-un sat din Elveția și a anunțat ca s-a salvat", a povestit pentru ProTv Luana Buga, fiica acestuia. Femeia susține că, a doua zi, bărbatul a urcat din nou pe munte, pentru a-și salva prietenii necuvântători, care fuseseră prinși sub zăpadă. "A doua zi a urcat din nou, să recupereze câinii. S-a lovit la gleznă, fie într-o nouă miniavalanșă, fie altfel. S-a așezat în zăpadă, tot echipamentul a fost găsit în ordine în jurul lui, probabil își făcea un plan cum să continue cu glezna ruptă. A ațipit și a trecut la cele veșnice", a declarat fiica bărbatului decedat

Citit 1595 ori Ultima modificare Joi, 12 Ianuarie 2023 13:04

3 comentarii

  • postat de paloma
    Joi, 12 Ianuarie 2023 22:09
    5.13.144.***
    :((( !!!
    0
    0
  • postat de cinste lui.
    Joi, 12 Ianuarie 2023 18:41
    89.39.81.***
    un BARBAT.
    0
    0
  • postat de Teodorescu Gianina
    Joi, 12 Ianuarie 2023 14:07
    136.255.150.***
    Pacat de un astfel de om cu un suflet nobil.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!Un exemplu de bunatate si noblete!Ce departe am ajunge daca ar exista in aceasta lume mai multi oameni ca el.E de inteles gestul dumnealui pentruca isi iubea foarte mult prietenii necuvantatori.Si eu as fi facut ca el.Oricum Dumnezeu il va primi cu bratele deschise in Imparatia cerurilor!Sincere condoleante familiei indoliate si sa nu se indoieasca niciodata de ajutorul dumnealui de acolo de sus.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.