A murit actrița Annie Wersching, la doar 45 de ani

A murit actrița Annie Wersching, la doar 45 de ani
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Actrița Annie Wersching a murit, duminică dimineață, din cauza cancerului. Anunțul a fost făcut de Craig Schneider, publicistul ei, pentru CNN, scrie Digi24.ro. Actrița avea 45 de ani. Annie Wersching era cunoscută pentru rolul agentului FBI Renee Walker din serialul "24".

Wersching a fost și vocea lui Tess în jocul video "The Last of Us". Neil Druckmann, directorul de creație al noului serial HBO Max "The Last of Us" a scris pe Twitter despre decesul lui Wesching: "Tocmai am aflat că draga mea prietenă, Annie Wersching, a murit. Am pierdut o artistă și un om frumos. Inima mea este distrusă. Gândurile sunt alături de cei dragi ei".

Wersching a avut roluri în drame, de-a lungul anilor '80 și până în anii 2010. În 2007, ea a jucat rolul Ameliei Joffe în lunga telenovelă ABC "General Hospital". Rolul ei de debut a fost în 2008, când a interpretat-o pe agenta FBI Renee Walker în serialul de succes al Fox "24", jucând alături de Kiefer Sutherland, pe parcursul celui de-al șaptelea și al optulea sezon. De asemenea, a jucat și în serialul "Bosch", din 2014, de pe Amazon Prime, și în serialul "The Vampire Diaries", de pe CW. Ea a interpretat-o și pe regina Borg, în "Star Trek Picard" în 2022.

Citit 1910 ori Ultima modificare Luni, 30 Ianuarie 2023 11:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.