Cetățeanul de la bloc dă idei de mare porc

Cetățeanul de la bloc dă idei de mare porc
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Baba arde și țara se piaptănă

Alo, alo, copii și frați/ Stați puțin și nu sunați/ Telefonul mi-ascultați... Că scriitorii de la ziar par a fi derutați, inadecvați, anacronici și plecați cu sorcova!

Fraților, s-a întâmplat în Timișoara! Zeci de pompieri și polițiști au fost alertați și mobilizați, luni, după ce o persoană a anunțat la 112 că un bărbat vrea să se arunce de la etajul 10. Un trecător empatic și săritor l-a văzut pe un bărbat aflat la etajul 10 al unui bloc că se agită și a presupus că acesta vrea să se sinucidă. Fapt pentru care a sunat la 112. Ajunși la fața locului din spatele blocului, salvatorii au aflat că bărbatul cu pricina ieșise pe terasa de la etajul 10 pentru a putea vorbi la telefon nestingherit. Asta îmi amintește de o istorioară cel puțin la fel de haioasă. Cică într-un sat din România, într-o zi ploioasă de noiembrie, un bărbat dotat cu cizme de cauciuc s-a oprit lângă un stâlp ce susținea fire de înaltă tensiune, pentru a se descotorosi de noroiul de pe talpă. Cu o mână se sprijinea de stâlp, iar cu cealaltă dădea din picior, rapid și cu zvâc, pentru a scăpa de nămol. Inevitabil, un consătean l-a văzut și, crezând că ăla se află în plin proces de curentare-electrocutare, a pus mâna pe un par de dimensiuni impresionante și i-a aplicat "curentatului" o lovitură fix în fontanelă, pentru a-l îndepărta de stâlpul de înaltă tensiune. Cam așa a pățit și timișoreanul, doar că "sinucigașul" urcat pe bloc nu purta cizme, din neglijență vestimentară, bașca uitase să-și ia cu el, la etajul 10, stâlpul de înaltă tensiune narativă.

Nici Klaus Iohannis nu e străin de pățanii de astea amuzante. De câte ori se urcă pe câte-un val de simpatie publică, pentru a-și suna monitorul oficial de schi, lui Iohannis îi intră căsuța vocală, pe acoperișul căreia se află, mai mereu, un timișorean confuz.

 

Citit 2352 ori Ultima modificare Marți, 11 Aprilie 2023 02:40

1 comentariu

  • postat de Trandafirul Galben
    Joi, 06 Aprilie 2023 16:19
    5.13.211.***
    Bună asta...hahahahaha
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.