Gălățenii și grătarele de Florii

Gălățenii și grătarele de Florii
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Duminica Floriilor a însemnat pentru gălățeni un prilej de sărbătoare, fiecare familie celebrând ziua onomastică a celor apropiaţi prin ieșirea la un grătar în aer liber sau printr-o plimbare pe faleză, la Festivalul Scrumbiei.

Unul dintre spațiile amenajate pentru a face grătar în aer liber se află la intrarea în Șendreni, unde oamenii s-au îmbulzit pentru a prinde un grătar liber încă de dimineață. I-am întrebat pe câțiva dintre cei întâlniţi în zonă cât de mult au așteptat această ieşire la iarbă verde.

Pecheanu Ionel, 40 de ani: "E vreme frumoasă și am venit să sărbătorim ziua băiatului meu. E foarte multă lume, ca de obicei de Florii. Venim aici în fiecare an și este aglomerat mereu."

Durău Gabriela, 39 de ani: "Abia am reușit să găsim un loc. Suntem aici de la ora 10.00 și erau deja maşini ajunse când am sosit noi."

Badea Laurențiu, 44 de ani: "Am venit de la București pentru ziua de nume a nepotului meu, Florin. Am așteptat mult sărbătoarea asta, pentru că este cald, însorit și îmi plac ieșirile în aer liber. Abia a trecut frigul de zilele trecute și este binevenită o astfel de ieșire."

Citit 1763 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Aprilie 2023 07:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.