Transurb anunţă posibile întârzieri ale mijloacelor de transport

Transurb anunţă posibile întârzieri ale mijloacelor de transport
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Printr-o postare pe pagina sa publică de Facebook, societatea Transurb îşi prezintă anticipat scuze pentru eventualele întârzieri care ar putea apărea în graficul de circulaţie stabilit pentru mijloacele de transport. Şi asta pentru că traficul se va desfăşura cu dificultate în timpul protestului fermierilor gălăţeni.

Aşa cum aţi putut afla din ziarul „Viaţa liberă”, este un demers în premieră menit să sensibilizeze autoritățile cu privire la referitor la situația discriminatorie și păguboasă apărută prin crearea unui coridor de export pentru cerealele ucrainene.

„Având în vedere că azi, 07.04.2023, în intervalul orar 12,00-15,00, se va desfășura o adunare publică organizată, la care vor participa în jur de 100 de persoane care se vor deplasa pe Calea Prutului, strada Gării, strada Portului, strada Navelor și strada Domnească, vă informăm că mijloacele de transport public de călători care străbat străzile precizate anterior vor circula cu dificultate.

Vă mulțumim pentru înțelegere și, totodată, ne cerem scuze pentru eventualele întârzieri care ar putea apărea în graficul de circulație”, transmite compania publică de transport.

Citit 3006 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Aprilie 2023 13:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.