Pro Clinic aniversează 5 ani de activitate

Pro Clinic aniversează 5 ani de activitate
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
  • Primul centru de endometrioză din Galați;
  • Investigații pentru chirurgie robotică în premieră;
  • Peste 35.000 de analize recoltate.

Galați, 16 aprilie 2023 – Centrul medical Pro Clinic aniversează 5 ani de la deschidere, perioadă în care a reușit să introducă o mulțime de premiere în domeniul medical, printre care: videocistoscopia urologică, videolaringoscopia în investigațiile ORL, sau centrul de endometrioză unic în Galați. Prin viziunea multidisciplinară, investiția în tehnologie, în personal medical și în crearea unor proiecte speciale de CSR care vin în sprijinul comunității locale, Pro Clinic s-a impus ca un partener de încredere pentru cei 20.000 de pacienți care i-au trecut pragul.

"Suntem mândri să aniversăm astăzi 5 ani de la deschiderea clinicii noastre. În acest timp, am reușit să aducem o mulțime de inovații în domeniul medical din Galați și să creștem o echipă medicală și de suport puternică, care să ne susțină viziunea pentru binele pacientului. De asemenea, suntem recunoscători pacienților noștri care ne-au ales să le fim alături în momente dificile și ne-au acordat încrederea lor în tot acest timp. Medicina privată s-a schimbat continuu în ultimii 5 ani și mă bucur să văd că toate eforturile noastre au reușit să aducă un bine în viața a mii de gălățeni", a declarat Alina Buzia, fondatorul Pro Clinic.

Centrul medical Pro Clinic a devenit cunoscut în Galați atât pentru serviciile a peste 40 de medici specializați în 21 de ramuri diverse ale medicinei, cât şi pentru dorința de a inova mereu piața locală de servicii medicale private. La începutul anului 2023 a inaugurat Oncozone, specializând prima echipă de navigatori medicali din Galați, care oferă sprijin și îndrumare concretă pentru bolnavii de cancer, în toate fazele bolii și tratamentului.

Cu o atenție deosebită acordată pacienților săi, Pro Clinic a format o echipă medicală din Galați și București care să permită diagnosticarea corectă și personalizată pentru fiecare pacient în parte. Mai mult, având ca obiectiv siguranța, dar și confortul pacienților, a integrat servicii de recoltare, o farmacie și un serviciu de îngrijiri la domiciliu. Această abordare individualizată face ca tratamentul și recomandările de prevenție să fie cele mai adecvate pentru fiecare pacient în parte. Mai mult, Pro Clinic oferă investigații avansate și consultații pentru intervenții laparoscopice și alte tipuri de intervenții de chirurgie robotică.

In cadrul clinicii, pacientii sunt asistați de o echipă medicală multidisciplinară care colaborează pentru a găsi cele mai bune soluții pentru fiecare pacient în parte. Actul medical este completat întotdeauna de performanța celor 3 ecografe de înaltă fidelitate, dar și a altor tehnologii digitale care sporesc rezultatele medicale.

"Vom continua să investim în tehnologie și în pregătirea continuă a echipei noastre, chiar dacă acest lucru înseamnă adesea eforturi financiare considerabile și resurse multiple. Credem că doar în acest fel putem fi de real ajutor gălățenilor, putem să ne menținem întotdeauna la standarde înalte și putem diminua migrarea pacienților pentru servicii medicale de top către București sau alte centre universitare din România", adaugă Alina Buzia.

Pro Clinic va lansa luna aceasta campania #5anidebine, în cadrul căreia pacienții săi vor avea numeroase beneficii și vor lua parte timp de 5 săptămâni la acțiuni speciale de informare, educare și aprofundare a principalelor instrumente de prevenție și tratamente minim invazive.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesaţi site-ul nostru: www.pro-clinic.ro

(P)

Citit 1675 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Aprilie 2023 12:24