Poveștile orașului meu - „Oameni, ziare și minuni”

Poveștile orașului meu - „Oameni, ziare și minuni”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Joi, 20 aprilie 2023, începând cu ora 14,00, va avea loc la Galați, în ciclul de conferințe “Poveștile orașului meu”, organizate de Direcția Județeană pentru Cultură Galați, o nouă întâlnire în care va fi prezentată istoria ziarului “Viața liberă”. Evenimentul “Oameni, ziare și minuni” o are drept invitată pe Katia Nanu, jurnalist și scriitor, unul dintre membrii fondatori ai celui mai apreciat ziar gălățean, care îi așteaptă pe cei interesați să afle mai multe, la Muzeul de Istorie „Paul Păltănea”, secția Lapidarium, vizavi de Biserica Greacă.

Citit 1214 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Aprilie 2023 18:28

1 comentariu

  • postat de Orașul cu fatalai
    Joi, 20 Aprilie 2023 06:14
    5.13.224.***
    Când trecem la povesti... despre trecut, din ziare etc. recunoști ca acest oraș nu mai are nimic de relatat ca eveniment... în prezent.
    Din păcate suma somnului națiunii poporene conducătoare e acest rezultat. Nu tu arhitectura, viata culturala, sociala, civilizația e exclusa în aceste condiții. Reinventam totul, trivial, cu fiecare răsărit de soare și ne simandicosim între noi... atât ne a rămas, dintr un oraș remarcabil al României intre 1918-1939... Tatucii noștri sa se răsucească în mormânt cu ce au reușit sa distruga aici!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.