Voluntarii lunii aprilie, la Fundația „Inimă de Copil”

Voluntarii lunii aprilie, la Fundația „Inimă de Copil”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Toamna se numără bobocii, iar primăvara, voluntarii, astfel că Fundația "Inimă de Copil" și-a nominalizat voluntarii lunii aprilie.

Despre Toni am aflat că este la fundație din luna ianuarie, dar harul său de povestitor l-a făcut să se simtă de-al casei din prima zi în care a trecut pragul centrului. "Deși are un program foarte încărcat la muncă, s-a decis ca în puținul timp liber să ajute. Este un om sufletist, serios și un adevărat povestitor de la care ai ce învăța. A văruit Centrul de Recuperare și acum a început un nou proiect la Centrul de Zi. Toni, din inimă de copil dorim să îți transmitem că toți ne bucurăm de noul ambient pe care l-ai creat în centru!", îl laudă reprezentanții fundației.

"Cosmin este voluntar din luna martie 2021. Are 24 de ani și lucrează ca bucătar sezonier în străinătate. Acum o lună, la o zi după ce a ajuns înapoi acasă, deja făcea activități cu cei mici și nu este prima dată. Mereu când este în Galați, prezența lui este nelipsită în Centrul de Zi. Luna aceasta, pe lângă ajutorul oferit în activitățile cu copiii, a dat o mână de ajutor și la vopsit. Cosmin, dorim să îți transmitem toată recunoștința pentru implicarea și ajutorul oferit copiilor!", mai spun reprezentanții Fundației "Inimă de Copil".

Citit 1171 ori Ultima modificare Luni, 08 Mai 2023 11:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.