Trandafirii fac spectacol pe bulevardul Oţelarilor
Foto: Anca Melinte

Trandafirii fac spectacol pe bulevardul Oţelarilor
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Scuarul central de pe bulevardul Oţelarilor, în apropierea intersecţiei cu strada Brăilei, pare să fie singurul din oraş unde trandafirii înfloriţi fac spectacol. Este singura zonă care le mai aminteşte gălăţenilor că, odinioară, pe spaţiul verde central de pe strada Brăilei, puteau fi admiraţi trandafiri de toate culorile, înfloriţi cât era vara de lungă, ba chiar şi în miez de toamnă. În ciuda insulelor de plante ornamentale pe care le-au tot amenajat şi reamenajat muncitorii Gospodărire Urbană pe scuarul străzii Brăilei, farmecul trandafirilor nu poate fi întrecut.

Un motiv de bucurie este şi faptul că trandafirii au rezistat pe scuarul Oţelarilor şi, iată, s-au împlinit deja trei ani de când împodobesc una dintre cele mai circulate artere din oraş.

Citit 2224 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Mai 2023 10:23

2 comentarii

  • postat de marr
    Duminică, 28 Mai 2023 18:38
    86.124.200.***
    ...si in gradinile din fata Blocurilor . Galatenii s-au lamurit de viziunea lu' gazon si iarba verde si si-au cumparat/plantat butasi . Acolo nu-i mai fugareste/schimba nimeni . Rosii-Roz-Galbeni-Albi-Portocalii sau multicolor .
    0
    0
  • postat de Ion
    Sâmbătă, 27 Mai 2023 14:58
    37.251.221.***
    Sunt trandafiri Rosa Stam, globulari, recunoscuți printre cele mai apreciate soiuri ornamentale. Ușor de întreținut și de efect. Ceilalți erau greu de întreținut și costisitor.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.