UPDATE. Ați văzut-o? Această adolescentă a plecat de acasă

UPDATE. Ați văzut-o? Această adolescentă a plecat de acasă
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

UPDATE, 15 iulie 2023:

Minora a fost găsită în cursul nopții de 14 spre 15 iulie, în jurul orei 3, 00, pe o stradă din Galați. Potrivit poliției, fata nu a fost victima vreunei infracțiuni. Ea a fost încredințată familiei la scurt timp după ce a fost depistată.


Mădălina Maria Alexandrache are 15 ani, este din Galați și a fost văzută ultima dată miercuri, 12 iulie. Atunci a părăsit domiciliul unde locuiește cu familia, și nu a mai dat niciun semn de viață, așa cum avea să declare în aceeași zi mama sa, care a sesizat Secția 1 Poliție după ce a încercat timp de câteva ore să ia legătura cu fiica sa. În ciuda căutărilor, fata nu a fost găsită nici după 48 de ore de la anunțarea dispariției, motiv pentru care familia și poliția cer ajutorul publicului, care ar putea da informații utile.

Mădălina are următoarele semnalmente: 1,65 metri înălțime, greutatea de 50 kg, ochi căprui, păr brunet, tuns până la nivelul umerilor. Când a plecat de acasă, purta o pereche de pantaloni scurți "jeans", un tricou alb cu imprimeu negru și era încălțată cu o pereche de adidași albi cu dungi roșii. De asemenea, avea asupra sa un rucsac albastru și o geantă de umăr de culoare mov, cu imprimeu alb și bleu.

Persoanele care pot oferi informații despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgență gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie!

Citit 4564 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Iulie 2023 13:21

1 comentariu

  • postat de eu
    Sâmbătă, 15 Iulie 2023 08:26
    86.124.202.***
    Puneți mâna și comunicați cu copiii, nu faceți educație cu parul. Vorbiți cu ei, fiți-le prieteni atât cât se poate ca părinte, nu dați cu ghioaga când fumează copilul, o țigară că interzicerea nu a funcționat niciodată. Scoateți-i cumva din nenorocirile ăstea de telefoane și apoi așteptați-vă să nu
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.