Lucian Costin, primar Tecuci: ”Valentina Kramer (PSD) trebuie să demisioneze urgent de conducerea Spitalului Tecuci”

Lucian Costin, primar Tecuci: ”Valentina Kramer (PSD) trebuie să demisioneze urgent de conducerea Spitalului Tecuci”
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Întreaga comunitate tecuceană privește cu maximă îngrijorare scandalurile de la Spitalul ”Anton Cincu”, scandaluri generate de managerul Valentina Kramer care periclitează calitatea actului medical.

Valentina Kramer, instalată în fruntea spitalului în principal ca urmare a calității sale de membru PSD Tecuci, a început o adevărată campanie de epurări pe motive politice în rândul cadrelor medicale. Motivul halucinant este acela că se abat de la linia trasată de PSD. De fapt, de la directivele lui Costel Fotea și ale lui Claudiu Gavril. Situația este cu atât mai alarmantă cu cât cei doi îndeplinesc funcții de conducere la nivel județean, primul fiind președintele Consiliului Județean, iar cel de-al doilea prefect al județului Galați, funcții ce presupun responsabilități importante.

Cel puțin două asistente medicale cu experiență sunt în pericol de a-și pierde locurile de muncă. Una dintre ele pentru că sprijină în Consiliul Local proiectele de dezvoltare ale Tecuciului, și nesocotește astfel ordinele primite de la PSD, iar cea de a doua pentru că este ... soția unui consilier local PSD care, de asemenea, a votat mai multe proiecte inițiate de administrația locală.

Când am fost de acord cu predarea Spitalului ”Anton Cincu” către Consiliul Județean Galați, am avut în vedere posibilele investiții care se vor putea realiza, municipiul Tecuci nedispunând de sume consistente pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea cu aparatură medicală performantă. Din nefericire, Spitalul ”Anton Cincu” a ieșit în evidență doar prin scandaluri marca PSD, prin promovarea unei atmosfere dăunătoare calității actului medical. Iar principalul vinovat de crearea acestei stări dăunătoare calității actului medical este actualul manager Valentina Kramer, care trebuie să demisioneze. Sau să fie demisă.

Le reamintesc celor doi, Costel Fotea și Claudiu Gavril, că acest spital deservește circa 100.000 de pacienți din Tecuci și din comunele din jur. Să înceteze să mai gireze deciziile administrative ale Valentinei Kramer, să lase politica deoparte și, dacă sunt în stare, să sprijine proiectele de dezvoltare ale Tecuciului, nu să-i pedepsească pe cei care vor binele acestei comunități.

Lucian Costin

Primarul municipiului Tecuci

Președinte PNL Tecuci

 

(P)

Citit 1512 ori Ultima modificare Vineri, 18 August 2023 17:24