Tot mai multe TIR-uri ucrainene, conduse de amatori

Tot mai multe TIR-uri ucrainene, conduse de amatori
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Crește numărul situațiilor în care autoritățile române descoperă la controalele inopinate, în trafic, sau în punctele de frontieră, nereguli majore în privința competenței de a conduce vehicule de către cetățenii ucraineni. Cel mai recent caz a fost înregistrat în punctul Galați Rutier, unde un automarfar, vehicul de mare tonaj, era condus de un șofer care nu avea competența necesară, atestată printr-un document emis de autoritățile ucrainene și recunoscut internațional. În momentul în care a fost supus controlului pe sensul de intrare în țară, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, le-a prezentat agenților un certificat de competență profesională având datele și fotografia acestuia. Verificările ulterioare, impuse de faptul că actul nu avea toate elementele obligatorii, au scos la iveală că nu era autentic sub nicio formă. Drept urmare, în cauză a fost deschis dosar penal pentru fals în înscrisuri oficiale și uz de fals pe numele șoferului ucrainean, care și-a procurat, probabil, atestatul ca să poată conduce un astfel de vehicul, cu care să poată lucra și, eventual, să scape de mobilizare. 

Citit 2418 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Septembrie 2023 18:39

3 comentarii

  • postat de Măcar șoferii ucraineni nu se droghează la volan.
    Joi, 07 Septembrie 2023 06:55
    109.166.131.***
    De bine, de rău, accidentele grave create de șoferii ucraineni , sunt mult mai puține pe drumurile din România. Cel puțin, șoferii ucraineni nu se droghează la volan, noi, românii suntem în top UE, la drogați șoferi la volan, cu accidente foarte grave. pe drumurile publice naționale.
    0
    0
  • postat de slava Ukraini
    Miercuri, 06 Septembrie 2023 21:58
    5.13.236.***
    si romanii ii fac dosar penal pentru ca omul nu vrea sa moara pe front?? macar a ales sa munceasca si sa ramana in tara lui.
    0
    0
  • postat de Slava mafiei
    Miercuri, 06 Septembrie 2023 18:56
    108.245.201.***
    Profita de razboi ...si coruptie la greu.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.