Singura Serenadă de la „Vocea României” vine din Galați (VIDEO)
Foto: Pro Tv

Singura Serenadă de la „Vocea României” vine din Galați (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

„Ai promis de la primele note că totul va fi perfect în continuare. A fost excepțional! Și să știi că indiferent ce se va întâmpla în continuare, în concurs, tu rămâi singura Serenadă de aici”, a exclamat Theo Rose, cucerită încă din primele clipe de interpretarea gălățencei Alexandra Serenada Sîrghi, vineri seara, la „Vocea României”. Artista, în vârstă de numai 20 de ani, a întors toate scaunele, iar bătălia antrenorilor pentru vocea ei a fost intensă.

Studentă cu bursă de merit la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București, Alexandra Serenada Sîrghi a deschis, vineri seara, în forță audițiile pe nevăzute de la „Vocea României”. Momentul oferit pe scena Pro Tv a fost dedicat și mamei sale: „Mama nu mai este lângă mine de aproximativ trei ani. Era persoana care, în momentul în care îmi spunea să nu mai fiu supărată, îmi trecea orice supărare. Mi-aș dori foarte mult să îi mai aud vocea, uneori. Mi-aș dori să îmi dea foarte multe sfaturi, că am ajuns într-o perioadă a vieții în care chiar am nevoie de sfatul mamei, dar nu e posibil să îl mai primesc. Mi-aș dori foarte tare ca în această seară să mă vadă de acolo, de unde este, și poate chiar să-mi dea un semn, să știu dacă este bine și dacă este mândră de mine”, a spus Alexandra înainte de a urca pe scenă.

Theo Rose a apăsat butonul după primele secunde în care i-a auzit glasul Alexandrei. Până la finalul piesei, tânăra a reușit să întoarcă scaunele tuturor antrenorilor. Toți au luptat pentru a o avea în echipă.  

„Știi cum a fost cântarea asta și de ce m-am întors așa repede. Câteodată mă ia valul, dar de data asta n-a fost așa. Ai promis de la primele note că totul va fi perfect în continuare. A fost excepțional! Și să știi că indiferent ce se va întâmpla în continuare, în concurs, tu rămâi singura Serenadă de aici”, a spus Theo Rose.

„Eu sunt șocat de ceea ce am auzit în seara asta. Doamne, ce note ai luat, ce floricele ai făcut. Sunt șocat de-a dreptul! Nu-mi vine să cred! Ești fantastică! Nu știu unde ai fost până acum, ce-ai făcut, unde te-ai ascuns de nu te-am văzut, nu te-am auzit, dar mă bucur atât de tare că ai venit la «Vocea României». Fantastic ai cântat. Mai umplut de energie. Mulțumesc!”, a exclamat Smiley.

„Alexandra, cred că ești cea mai bună voce care a fost până acum. Și cred că ești pretendentă la titlul de «Vocea României»”, a spus Irina Rimes.

„Eu pot să-ți ofer ce știu ca actor, ce știu a producător al propriei mele muzici - peste o sută și ceva de cântece, și ca om care a învățat din primul moment în care a venit aici, la «Vocea României». Mi-am propus să stau un sezon și am rămas șapte, pentru că m-am îndrăgostit de partea care vine după audițiile pe nevăzute - partea de lucru cu voi”, a spus Tudor Chirilă.

„Serenda mea iubită, sunt specialist în modul tău de interpretare! Nu vrei să alegi doi antrenori în loc de unu?”, a propus Horia Brenciu.

Alexandra a ales să meargă în echipa Horia Brenciu &Theo Rose, spre bucuria celor doi și dezamăgirea celorlalți antrenori.

„Din punct de vedere tehnic, cea mai bună voce pe care am auzit-o până în momentul acesta. Tare îmi pare rău că am ratat-o. N-am reușit să o conving”, a spus Irina Rimes.

„Chiar sufăr, acolo, pe scaun. Pentru zece minute, te destabilizează. Te gândești: «Ce am zis greșit? Dar de ce vocile care-mi plac mie foarte tare nu mă aleg pe mine…»”, a mărturisit Smiley.

„Direct, glonț, către finală!”, a dat startul Theo Rose.

Citit 4221 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Septembrie 2023 12:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.