Siguranța copiilor noștri nu este negociabilă!

Siguranța copiilor noștri nu este negociabilă!
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Mediul online devine din ce în ce mai periculos pentru copii! Navigarea nesupravegheată a copiilor în online a dus, nu de puține ori, la manifestarea unor acte de agresiune, de șantaj sau chiar de racolare din partea agresorilor virtuali, cu urmări grave asupra sănătății psihice si a integrității corporale a victimelor. 

Pentru a crea un cadru legal care să permită și să furnizeze instrumentele juste de protecție a integrității minorilor, doamna Nicoleta Pauliuc, senator PNL și președinta Organizației Naționale a Femeilor Liberale, a initiat un proiect de lege menit să apere copiii de agresiunile din mediul online.

Suplimentar, d-na senator a inițiat un demers prin care toti adulții care doresc ca aceasta lege să intre în vigoare pot accesa link-ul https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fcampanii.pnl.ro%2Fprotejam-copiii-online%2F%3Ffbclid%3DIwAR0ZVi-SJijp9BqYcml6i-x4FsYH01OpNYBboRon1ZmGE8PdjIt-2K_r0ks&h=AT2J0Ee7h2KC14NwjRoBmM3FGrm_RjNZ5mTeDjNjXIyBobaG3JopVUJ8qxU-sF91-EIRq9WP1G0cXXpwfZtFxCPl0K8-38S9x857TarzBUZQG4lMP9vteLuX2AOpbe2b_iSHZSKyXzvjlLuH5Yeg9lk, contribuind astfel la accelerarea procesului de adoptare a acestei legi.

Organizația Femeilor Liberale din Galați, reprezentată prin președinta sa, doamna Iulia Sorocolet, a preluat inițiativa doamnei senator și a transmis-o locuitorilor municipiului Galați, interacționând direct cu aceștia, în încercarea de a-i ajuta să conștientizeze pericolele la care sunt expuși copiii în mediul online.

Vă învităm să accesați și dumneavoastră link-ul și împreună să îi protejăm pe copiii noștri!

 

(P)

Citit 1614 ori Ultima modificare Marți, 24 Octombrie 2023 16:53