Investiții locale de succes: un nou teren de sport în satul Gefu

Investiții locale de succes: un nou teren de sport în satul Gefu
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
O nouă investiție a fost finalizată în comuna Ghidigeni de administrația liberală condusă de Eugen Tăbăcaru. În satul Gefu a fost inaugurat în această săptămână un nou teren de sport, o investiție din bugetul local. 
Lucrările la acest proiect au început în martie 2022, iar rezultatul este un teren de sport modern, care a costat în total 698.459,70 lei. Această investiție a fost posibilă datorită alocărilor din bugetul local al comunei pentru anii 2022 și 2023.
Noul teren de sport va aduce beneficii semnificative pentru comunitatea locală. În primul rând, cei 178 de elevi ai școlii primare Gefu vor avea acum un spațiu adecvat pentru orele de educație fizică și pentru desfășurarea activităților extracuriculare. Acest lucru va contribui la îmbunătățirea sănătății și a stării de bine a copiilor, promovând în același timp importanța activității fizice și a unui stil de viață activ.
În plus, terenul de sport nu va fi rezervat doar pentru elevi. În afara orelor de școală, adulții din comunitate vor avea, de asemenea, acces la teren, în special în zilele de sărbătoare legală și sâmbătă. Acest lucru va oferi locuitorilor din Gefu o oportunitate excelentă de a face sport și de a se bucura de timp liber în aer liber.
„Inaugurarea terenului de sport din Gefu este un exemplu concret al modului în care investițiile locale pot îmbunătăți calitatea vieții în comunitățile rurale. Este o zi importantă pentru comunitatea din Gefu, care acum se poate bucura de un spațiu sportiv modern și un semn al angajamentului continuu al primarului Eugen Tăbăcaru pentru dezvoltarea și îmbunătățirea comunei Ghidigeni", a spus președintele PNL Galați, deputatul George Stângă.
 
(P)
Citit 800 ori Ultima modificare Vineri, 27 Octombrie 2023 13:38