Voturi anulate la concursul de videoclipuri "I GO VET!"

Voturi anulate la concursul de videoclipuri "I GO VET!"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Competiția de videoclipuri "I GO VET", organizată în cadrul Programului "Erasmus+", la care au participat cel puțin trei elevi din județul Galați și-a desemnat câștigătorii. Dar nu pe baza voturilor primite de participanți - voturi care au fost anulate - ci prin jurizare.

Pentru a doua oară consecutiv, voturile concurenților "I GO VET" au fost anulate. După cum explică organizatorii, "în urma procesului de verificare și validare a voturilor s-au sesizat următoarele: voturi multiple de ordinul sutelor primite de pe aceeași adresă de e-mail; voturi de pe adrese de e-mail temporare, toate către un singur participant; voturi de pe adrese de e-mail inexistente; voturi transmise la interval de câteva secunde de pe adrese de e-mail cu același domeniu privat pentru aceiași participanți; voturi transmise utilizând automatizări (boți sau scripturi). Validarea s-a realizat utilizând resurse libere online. Având în vedere toate cele de mai sus, Agenția Națională nu poate susține verosimilitatea procesului de votare online și a anulat toate voturile", explică organizatorii.

Aceștia susțin că procesul de votare a fost înlocuit de un proces de jurizare derulat de o comisie reprezentativă pentru domeniul VET și obiectivele Programului "Erasmus+", care a analizat materialele video transmise după următoarele criterii: transfer de bune practici, coerență în limbaj, existența unui scenariu/povești, relevanța poveștii, impactul asupra publicului - punctaj maxim 100 puncte.

Câștigătorii reieșiți din procesul de jurizare sunt: Clejan David Rafael, Nyari Alexandru Cristian, Gîrcu Adrian Lucian, Iovan Andrei şi Popovici Petru Arcadie.

Citit 602 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Noiembrie 2023 07:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.