Angajații Casei de Pensii continuă protestele

Angajații Casei de Pensii continuă protestele
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Zi de zi, dar mai puțini vizibili în presă decât colegii lor din CJAS-uri, salariații caselor de pensii teritoriale au continuat protestele față de salarizarea injustă din sistem. Timp de o oră și jumătate zilnic, oamenii au ieșit cu pancarte prin care cer "Aceeași lege, aceeași funcție, același salariu" și "Muncă egală = salarii egale". La Galați, protestele vor continua și de luni încolo, fără a fi afectate în vreun fel activitățile de la ghișee. "Vom continua să protestăm până la rezolvarea situației. Deocamdată sunt numai promisiuni", ne-a declarat Mihaela Iacob, reprezentantă a salariaților Casei Județene de Pensii Galați.

Citit 892 ori Ultima modificare Duminică, 12 Noiembrie 2023 23:34

4 comentarii

  • postat de nu aruncati piatra daca nu stiti pe cine loviti
    Duminică, 12 Noiembrie 2023 15:51
    89.39.81.***
    acesti angajati isi fac serviciu. calculeaza pensii dupa legi. nu fac ce vor ei, calculeaza pensii in baza actelor primite si a legilor in vigoare.
    3
    9
  • postat de au crezut ca alba ca zapada exista. daca astepti ca cineva sa iti dea pe dreptate fara sa ceri in romania, te inseli.
    Duminică, 12 Noiembrie 2023 15:22
    89.39.81.***
    greseala lor a fost ca spre deosebire de cei de la cjasn nu s-au organizat intr-un sindicat care sa le reprezinte drepturile. de ce au facut asta: de frica sefilor, rusine, indiferenta, naivitate...de asta nu sint in media prezenti ca cei de la cjas care au sindicat afiliat la BNS. e vina lor
    2
    6
  • postat de nu arunca cu piatra daca nu sti pe cine vrei sa lovesti
    Duminică, 12 Noiembrie 2023 15:09
    89.39.81.***
    acesti angajati calculeaza pensii dupa legi in vigoare. ce vina au ei daca legile sint strimbe? vinovati sint cei ce au facut si mentin legile. ei, angajatii nici nu ar putea sa nu calculeze pensiiile magistratilor, procurorilor daca se prezinta acte in regula. nu fac ce vor, isi fac meseria.
    2
    7
  • postat de JOHN
    Duminică, 12 Noiembrie 2023 14:25
    86.124.200.***
    Ăștia care calculează PENSII SPECIALE ,iar pt noi amărîții fac calcule în favoarea statului după legi părtinitoare mai au nesimțirea să cerșească bani? Cînd făceau calcule uriașe pt foști parlamentari de ce nu au ieșit în stradă să denunțe ordinele impuse de șefi pt acele PENSII SPECIALE și altele?
    7
    9

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.