Vremea se încălzeşte din nou, la sfârşit de noiembrie

Vremea se încălzeşte din nou, la sfârşit de noiembrie
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

După o săptămână în care temperaturile vor fi normale pentru luna noiembrie, cu ploi multe, vremea va începe să se încălzească uşor, potrivit prognozei pe următoarele patru săptămâni, transmisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

În săptămâna 13-19 noiembrie, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice perioadei în cea mai mare parte a țării, ușor mai coborâte în zonele montane și ușor mai ridicate în sudul țării. Regimul pluviometric va fi excedentar, în special în regiunile intracarpatice.

În săptămâna 20-26 noiembrie, temperatura medie va avea valori apropiate de cele normale în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor obişnuite, în cea mai mare parte a țării.

În săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie, temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal, în întreaga țară.

În săptămâna 4-10 decembrie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei perioade, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale, în toate regiunile.

Citit 2589 ori Ultima modificare Duminică, 12 Noiembrie 2023 22:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.