Accident rutier grav, pe digul dintre Galați și Brăila

Accident rutier grav, pe digul dintre Galați și Brăila
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

O gălățeancă în vârstă de 58 de ani va avea nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale, după ce a fost implicată într-un accident rutier destul de grav pe DN 22B. Evenimentul s-a produs miercuri, 27 decembrie, în jurul orei 15.20, pe digul care leagă orașele Galați şi Brăila.

Din primele cercetări, vinovată de producerea accidentului este femeia din Galați, care a efectuat o depășire fără să se asigure că o poate finaliza în siguranță. Conform datelor oferite de Poliția Brăila, Serviciul Rutier a fost sesizat prin apel la 112 cu privire la faptul că pe DN 22B, în afara municipiului Brăila, a avut loc un accident rutier. La faţa locului, oamerni legii au constatat că o femeie de 58 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism dinspre Galați spre Brăila, s-ar fi angajat într-o depășire a unui alt autovehicul, pe care l-a acroșat lateral.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii șoferi, atât bărbatul de 77 de ani din Brăila, aflat la volanul maşinii lovite, cât şi gălăţeanca, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citit 5687 ori Ultima modificare Vineri, 29 Decembrie 2023 14:11

2 comentarii

  • postat de #Galatean
    Joi, 28 Decembrie 2023 15:17
    109.166.129.***
    Cel depășit NU este obligat să reducă viteza!!! Conducătorul de vehicul care urmează să fie depăşit este obligat: să nu mărească viteza de deplasare și să circule cât mai aproape de marginea din dreapta a părţii carosabile sau a benzii pe care se deplasează.
    1
    5
  • postat de Galatean
    Joi, 28 Decembrie 2023 02:12
    5.13.214.***
    De multe ori am vazut cand o masina efectueaza o depasire , respectivul care e depasit in loc sa sa mai reduca din viteza , accelereaza mai tare facandu-l pe cel depasit sa nu mai poata intra pe banda de circulatie si uitea asa apar accidentele.
    6
    18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.