George Stângă: România este stat național, unitar și indivizibil!

George Stângă: România este stat național, unitar și indivizibil!
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)
 
Acest lucru nu se va schimba niciodată!
Președintele PNL Galați, deputatul George Stângă, a declarat, după respingerea de Camera Deputaților a proiectelor de lege depuse de UDMR privind autonomia, că "Ronia este stat național, unitar și indivizibil! Acest lucru nu se va schimba niciodată!".
 
Deputatul George Stângă a votat împotriva a trei proiecte de lege propuse de doi parlamentari UDMR, care vizau autonomia unui presupus ținut secuiesc.
 
Aceste proiecte, în opinia sa, sunt împotriva intereselor României și reprezintă o provocare la adresa unității și suveranității statului român.
 
"România a demonstrat și continuă să dovedească respect pentru toate drepturile minorităților", a declarat George Stângă, subliniind că aceste proiecte nu sunt altceva decât provocări. În opinia sa, integritatea statului român nu este un subiect de discuție și orice inițiative legislative care vizează fragmentarea României nu au loc în Parlament.
 
Liderul PNL Galați a exprimat și dorința ca astfel de proiecte legislative să nu mai poată fi propuse în viitor, subliniind că orice încercare de a submina unitatea și suveranitatea României este inacceptabilă.
 
(P)
Citit 1055 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Decembrie 2023 13:06