Unde poți petrece Revelionul 2024

Unde poți petrece Revelionul 2024
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

✨ Oameni faini din Galați și nu numai, sunteti invitații noștri de onoare la cel mai grandios eveniment din oraș: Revelionul 2024!!! O experiență de neuitat la cel mai grandios eveniment din oraș, parte a proiectului "Feerie de Iarnă". Revelionul acesta va fi o adevărată sărbătoare care îmbracă întregul oraș în lumină și bucurie.

Programul începe la ora 22:00 în zona "Casa Roșie" unde DJ Manuel Riva va da tonul distracției cu un mix de muzică electronică și contemporană ce va face să vibreze fiecare colțișor al orașului, iar show-ul de lasere va lumina cerul și orașul pentru trecerea în noul an 2024!
Și pentru ca sărbatoarea să se simtă în tot orașul vor avea loc trei focuri de artificii, trei explozii de culoare și bucurie, ce vor lumina cerul marcând începutul unei nopți spectaculoase, în următoarele locații:
La intersecția "La Ultimul Leu", foc de artificii care va lumina cerul în culori spectaculoase, aducând magia Revelionului chiar deasupra noastră.
La "Shopping City Mall Galați", focul de artificii va adăuga un spectacol uimitor la atmosfera de sărbătoare, pentru un final epic la trecerea în noul an.
Și pentru a încheia într-un mod memorabil anul 2023, ne vom bucura de un foc de artificii special în "Grădina Publică". Un moment magic care va face din trecerea dintre ani o amintire de neuitat.
Pregătiți-vă pentru o noapte plină de magie și distracție, pentru că vă așteptăm cu entuziasm să sărbătorim împreună trecerea în noul an! 
LA MULȚI ANI 2024! LA MULȚI ANI GALAȚI!
#Revelion2024 #FerieDeIarnă #GalațiMagic
 
 
(P)
Citit 3106 ori Ultima modificare Joi, 28 Decembrie 2023 12:46