În județul Galați, viscolul a trimis mai multe școli în online

În județul Galați, viscolul a trimis mai multe școli în online
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Pe fondul viscolului care a pus stăpânire pe județul nostru în ultimele zile, mai multe școli au fost nevoite să își modifice programul, astfel încât fiecare elev și chiar cadrele didactice să poată ajunge în siguranță la cursuri.

Astfel, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Galați, profesorul Adrian Silivestru, situația școlilor care își modifică programul este într-o continuă dinamică. "La această oră, sunt şapte localități unde au fost probleme mai grave cauzate de viscol. Acolo, s-a mers o parte pe învățământ online pentru cadrele didactice din zonă, iar alte școli au chemat elevii de la gimnaziu la școală, iar cei de primar au făcut online. Suntem pregătiți să găsim soluții și să ne adaptăm în funcție de cum va evolua vremea. Nu cred că se vor mai închide școli, în cel mai grav caz se va merge pe varianta online", a mai zis profesorul Adrian Silivestru.

Inspectoratul Școlar a informat și Prefectura despre unitățile de învățământ din județ unde au fost suspendate cursurile. Astfel, elevii de la Corni, Rădești, Cerțești, Buciumeni, Poiana și Adam au rămas acasă, în timp ce cursuri online s-au desfășurat în unitățile de învățământ din Băneasa, Smulți (ambele doar la gimnaziu), Cuca și Vârlezi.

Citit 1027 ori Ultima modificare Marți, 09 Ianuarie 2024 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.