Vremea se va menţine rece

Vremea se va menţine rece
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În următoarele două săptămâni, vremea va fi în continuare rece în zona Moldovei, dar cu temperaturi apropiate de cele normale ale perioadei, conform prognozei emise de Administraţia Naţională de Meteorologie. În acelaşi timp, precipitaţiile sub diferite forme îşi vor face simţită prezenţa în întreaga ţară.

În primele zile din interval, vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea și dimineața, cu media maximelor cuprinsă între de -8 şi -6 grade, iar a minimelor între -14 şi -10 grade. Apoi, până pe 14 ianuarie, vor fi variații semnificative de la o zi la cealaltă, astfel încât maximele vor avea medii între -4 și 2 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -12 și -2 grade. Ulterior, până pe 21 ianuarie, regimul termic nu va mai avea oscilații majore, astfel că temperaturile diurne se vor situa în jurul a 2 grade, iar cele nocturne vor fi între -6 și -4 grade.

Probabilitatea de precipitații va fi mai mare îndeosebi în ziua de 12 ianuarie și spre finalul perioadei de prognoză, după 16 ianuarie.

Citit 789 ori Ultima modificare Marți, 09 Ianuarie 2024 16:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.