Corp de spital nou pentru Urgențe și Medicină Internă

Corp de spital nou pentru Urgențe și Medicină Internă
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Consiliul Județean Galați a depus un nou proiect cu fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii sanitare. Mai exact, este vorba de un corp nou de clădire pentru secția de Medicină Internă și Camera de Primiri Urgențe de la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor, valoarea totală a investiției fiind de peste 1,2 milioane de euro.

”Practic, după ce vom realiza și această clădire, toate secțiile medicale ale spitalului vor funcționa în spații noi și moderne. Este un lucru extraordinar, dacă ne gândim că, în urmă cu 15 ani, guvernanții de la acea vreme au vrut să închidă spitalul de la Târgu Bujor. Astăzi, în urma investițiilor Consiliului Județean Galați, pacienții sunt tratați în clădiri noi, dotate cu aparatură medicală performantă”, a precizat președintele CJ Galați, Costel Fotea.

Pe lângă noile circuite medicale complet modernizate, noua clădire a spitalului din Târgu Bujor va fi inclusiv una ”verde”, pentru încălzire urmând să fie folosite pompe de căldură și panouri fotovoltaice, ceea ce va conduce la un consum redus de energie electrică.

Citit 1580 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Februarie 2024 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.