Universitatea "Dunărea de Jos" îşi caută studenţi peste hotare

Universitatea "Dunărea de Jos" îşi caută studenţi peste hotare
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Sute de elevi de liceu din Bălți, al doilea oraș ca mărime din Republica Moldova, sunt așteptați să viziteze standurile Universității „Dunărea de Jos” din Galați (UDJG), în cadrul Târgului Educațional „Fii Student #UDJG”.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, evenimentul este organizat sub înaltul patronaj al Consulatului României la Bălți, cu sprijinul nemijlocit al Primăriei Municipiului Bălți și în colaborare cu Asociația Obștească „Luceafărul Răutului” din comuna Gura Camencii, Raionul Florești, Republica Moldova, și va fi găzduit de Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”. Elevii, părinții și profesorii, dar și alte persoane interesate sunt așteptate între orele 12,00 și 16,00 pentru a sta de vorbă cu cadrele didactice universitare, cu studenții facultăților, de la care pot primi informații actualizate despre admitere, burse, condiții de cazare și de masă, modalități de petrecere a timpului liber în municipiul Galați.

Admiterea la programele de licență este programată pentru luna iulie, toate detaliile putând fi găsite pe website-ul www.admitere.ugal.ro.

Târgul se va deschide pe 17 mai 2024, la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, începând cu ora 12,00, iar după discursurile oficialităţilor prezente, vor putea fi vizitate, până la ora 16,00, standurile celor 14 facultăţi participante. 

Citit 1232 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2024 18:54

1 comentariu

 • postat de Neagu
  Joi, 16 Mai 2024 22:08
  5.13.210.***
  Asa se întâmplă când nu îți respecți studenții. Ii consideri doar sursa de obținere a veniturilor.
  0
  2

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro