Incident aviatic după o lansare de parașutiști

Incident aviatic după o lansare de parașutiști
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

O aeronavă de tip AN2 a fost implicată într-un incident, vineri dimineaţă, pe un câmp din apropierea municipiului Buzău, nefiind înregistrate victime. Aeronava aparţine Aeroclubului României şi, potrivit primelor informaţii, incidentul s-ar fi întâmplat la aterizare.

"O aeronavă care aparţine Aeroclubului României a fost implicată într-un incident în dimineaţa aceasta, nu s-a prăbuşit, incidentul s-a petrecut la aterizare. La bord se afla echipajul format din pilot şi copilot, amândoi sunt bine, nu sunt răniţi, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Se desfăşoară o investigaţie pe care o desfăşoară Autoritatea de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile, când o să avem informaţii, vor fi publicate", a declarat, pentru Agerpres, director în cadrul Aeroclubului României, Dan Chiriac.

Potrivit conducerii aeroclubului, avionul executa misiuni de lansare a unor paraşutişti. "Avionul lansase nişte paraşutişti şi revenea după lansarea respectivă. Avionul a suferit pagube", a subliniat reprezentantul Aeroclubului României.

Citit 1551 ori Ultima modificare Vineri, 17 Mai 2024 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.