Serviciu de evidență a persoanelor la Viile

Serviciu de evidență a persoanelor la Viile
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Începutul primăverii a găsit funcțional în satul Viile, din comuna Fârțănești, un nou serviciu de evidență a persoanelor. Înființarea și dotarea lui a costat 30.000 de lei, bani de la bugetul local. Astfel, actele se actualizează la nivel local, iar oamenii nu mai trebuie să bată drumul până la Galați.

Sătenii îşi schimbă cărţile de identitate din diferite motive, nu numai pierderi sau expirări, dar și pentru că în comună există acum un nomenclator stradal.

Clădirea în care funcționează noul serviciu are amenajată o încăpere care răspunde tuturor cerințelor legale în vigoare. În același spațiu funcționează și Poliția Locală. În același sediu s-a dat în folosință recent o bibliotecă şi o sală de lectură. În clădire mai funcționează un sediu administrativ secundar al comunei și o farmacie.

Citit 875 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2024 07:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro