Concert al micilor pianişti de la Centrul Cultural

Concert al micilor pianişti de la Centrul Cultural
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Miercuri, 29 mai, la Centrul Cultural "Dunărea de Jos" Galați, a fost prilej de mare bucurie, dar și de emoții, iar pianul din Sala Rondă a răsunat sub mânuțele delicate ale copiilor. Micuții pianiști au încântat publicul cu repertorii variate, iar prestația lor a fost răsplătită de părinții și bunicii prezenți la eveniment cu ropote de aplauze.

Elevii de la clasa de pian a profesoarei Olga Chiciuc au transformat sala Centrului Cultural într-o scenă de spectacol și au adus lacrimi de fericire în ochii celor prezenți. Evenimentul a marcat sfârșitul unui an de muncă la pian și a demonstrat tuturor că, prin studiu îndelungat, copiii au reușit să descifreze și să transpună în muzică chiar și cele mai grele partituri. Pianiștii nu au fost singuri, ci au fost vegheați de profesoara lor, care le-a fost alături tot timpul, i-a îmbrățișat și încurajat să meargă mai departe, dar cu aceeași blândețe și fermitate i-a și dojenit atunci când a fost cazul.

"Este foarte frumos acest eveniment. Îl aștept cu sufletul la gură an de an. Mă bucur că a avut șansa să fie elevul unui om așa cum e doamna Olga Chiciuc, căreia îi mulțumesc din suflet pentru tot efortul depus. Îmi place să îmi văd copilul cântând la pian și pot să zic din tot sufletul că cele mai mari progrese copilul meu le-a făcut de când este elevul doamnei și de când vine la Centrul Cultural", ne-a declarat emoționată o mămică.

Deși este o tradiție ca la fiecare sfârșit de an școlar elevii de la pian să susțină un concert, studiul acestui minunat instrument nu se termină niciodată, pentru că fiecare zi dedicată pianului este o nouă provocare și fiecare reușită înseamnă încununarea muncii depuse. Îi felicităm pe micii artiști, dar şi pe doamna profesoară coordonatoare, promițând să fim și pe viitor parte din reușita lor, susținându-i și mediatizându-le rezultatele.

Citit 1252 ori Ultima modificare Vineri, 31 Mai 2024 21:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.