Smiley şi Fraţii Advahov, la ”Floarea Salcâmului”

Smiley şi Fraţii Advahov, la ”Floarea Salcâmului”
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Pe 25 și 26 mai va avea loc la Liești, pe esplanada de la Piața Agroalimentară, sărbătoarea "Floarea Salcâmului", concomitent cu Zilele Comunei Liești. Va fi ocazia prin care Smiley va fi lieștean pe durata unui recital. Consăteni de rit folcloric ai aceleiași comune a muzicii îi vor fi în această perioadă Mioara Velicu, Emilia Ghinescu și formația fraților Advahov,  Igor Cuciuc din Republica Moldova sau Ansamblul Cununița Satului.  Alte surprize nu au fost dezvăluite, astfel că prezența curioșilor este obligatorie, la fel și anunțatul foc de artificii.

Momente emoționante se prefigurează, ocazionate de așteptata premieră a cuplurilor care s-au căsătorit în 1974 și s-au împotrivit curgerii timpului împreună, dar și a elevilor din comună care au obținut rezultate deosebite, a celor ce au reușit să fie acceptați la licee bune, facultăți de prestigiu, medici rezidenți etc. Aceste ceremonii se înscriu în ceea ce deja a devenit tradiție la Liești, una respectată în fiecare an.

Programul este următorul

Sâmbătă, 25 mai - 17,00 - 17,30 Deschiderea oficială și Te Deum; 17,30 - Moment artistic al ansamblului "Cununița satului" și al altor tineri talentați; 20,30 - Recital Laura; 21,00 - 22,00 - Recital Mira. 

Duminică, 26 mai - ora 10,00 - Animație pentru copii cu Gașca lui Marili;  16,00 - 17,00 - Festivitate de premiere 17,00 - 18,00 - Recital Mioara Velicu, 19,00 - 21,00 - Recital Igor Cuciuc și Emilia Ghinescu, alături de Orchestra fraților Advahov; 21,00 - 22,00 - Recital Smiley, 22,00 - Focuri de artificii. 

Citit 4330 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2024 20:56

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro