Gravidă bătută de concubin pe holul spitalului

Gravidă bătută de concubin pe holul spitalului
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

O gălățeancă de numai 22 de ani a fost agresată vineri dimineață în incinta Spitalului de Urgență din Galați, unde este internată. Polițiștii au fost solicitați să intervină și să-l imobilizeze pe cel care a bătut-o, nimeni altul decât concubinul ei, cu trei ani mai în vârstă, după ce angajații unității medicale au sunat la 112. Inițial, tânărul venise în vizită la partenera sa, care este însărcinată, și în cursul unor discuții care ar fi avut loc pe holul spitalului, ar fi devenit violent, verbal și fizic. 

”Bărbatul, în timp ce se afla în vizită la concubina sa, de 22 de ani, care se afla internată în spital, i-ar fi adresat cuvinte vulgare și jignitoare și ar fi agresat-o fizic, în timp ce se aflau pe coridor. Totodată, acesta ar fi încercat să o determine să părăsească spitalul și să meargă la adresa de domiciliu”, a subliniat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Polițiștii Secției 3 l-au identificat pe agresor chiar în incinta spitalului și l-au dus la audieri, întocmindu-i un dosar penal pentru violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice. Totodată, i s-a interzis să se mai apropie de concubină, pe numele lui fiind emis un ordin de protecție provizoriu. 

”Conform ordinului de protecție, i se interzice acestuia apropierea de femeie, de unitatea medicală și de domiciliul acesteia la mai puțin de 200 de metri, precum și contactarea acesteia”, a completat reprezentanta IPJ Galați.

Citit 2711 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2024 07:34

2 comentarii

 • postat de Trandafir Ionel
  Sâmbătă, 08 Iunie 2024 23:18
  86.120.250.***
  Felicitări Poliției. Paznicii de la Spital sparg semințe. Doamne Ajută
  2
  9
 • postat de Cristi
  Sâmbătă, 08 Iunie 2024 14:10
  5.13.132.***
  Pazinicii de la spital au doar rol de parcagii si portari, numai paza nu asigura. Bravo! Felicitari!
  3
  17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.