Bibliotecă estivală, la Tecuci

Bibliotecă estivală, la Tecuci
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În perioada vacanței de vară, micii cititori din Tecuci vor putea lua parte la activităţile celei de-a IX-a ediții a "Bibliotecii de vacanță". Organizată de Biblioteca Municipală "Ștefan Petică", cu sprijinul Primăriei Tecuci, "Biblioteca de vacanță" este un program estival dedicat copiilor cu vârste între 5 și 10 ani şi se va desfăşura în perioada 1 iulie - 8 august.

Acţiunile se vor derula zilnic, de luni până joi, între orele 10.00 şi 12.00, la Galeria "Helios" a bibliotecii, din Parcul Central "„Al. I. Cuza". În paralel se vor desfășura programul educativ "Lecturi în parc" și cel de voluntariat "Fii util! Implică-te!". Înscrierile pentru participare se fac la sediul bibliotecii, începând din 17 iunie.

Citit 270 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2024 15:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro